Στο “πόδι” η Καλαμπάκα για τον αυριανό “τελικό” των Μετεώρων με τη Μαλεσίνα

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της φετινής σεζόν δίνει την Τετάρτη (29/5) στις 5μ.μ. ο ΑΣ Μετέωρα, ο οποίος υποδέχεται στο Β. Καρακίτσιος της Καλαμπάκας τη Μαλεσίνα.

Οι Καλαμπακιώτες θα δώσουν ένα ματς δίχως αύριο, καθώς μόνο με νίκη παραμένουν ζωντανοί στην υπόθεση άνοδος. Εάν κερδίσουν τη Μαλεσίνα, παράλληλα αυξάνουν ιδιαίτερα τις πιθανότητές τους να αγωνίζονται τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική, καθώς ενδέχεται να τους αρκεί μία ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική στον Παλαμά, προκειμένου να εξασφαλίσουν την άνοδο.

Στο Β. Καρακίτσιος αύριο δε θα πέφτει καρφίτσα, καθώς εκατοντάδες φίλοι του ποδοσφαίρου από την Καλαμπάκα και όλο το νομό θα βρεθούν για να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα αυτή αναμέτρηση.

Από την άλλη, οι πρωταθλητές Φθιώτιδας θα αντιμετωπίσουν τα Μετέωρα στην Καλαμπάκα για την 5η αγωνιστική του 4ου ομίλου των μπαράζ και με νίκη κόντρα στους Θεσσαλούς, εξασφαλίζουν την άνοδο τους στη Γ΄ Εθνική, ενώ ακόμη και η ισοπαλία μπορεί με προϋποθέσεις να τους δώσει το ένα από τα τρία εισιτήρια.

Να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων στο σύνολο των αγώνων, δεύτερο κριτήριο η καλύτερη επίθεση και τρίτο κριτήριο η καλύτερη άμυνα.

Το παιχνίδι στην Καλαμπάκα θα ξεκινήσει στις 17:00 με διαιτητή τον Δημήτρη Χατζηπαναγιώτου του συνδέσμου Ηπείρου και είναι το τελευταίο της φετινής σεζόν για τη Μαλεσίνα, αφού στις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα πάρει στα χαρτιά το ματς με το Νεοχώρι Γρεβενών, που δεν συμμετέχει στο ειδικό πρωτάθλημα για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική και θα κάνει το ρεπό της.

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ (4ος ΟΜΙΛΟΣ)

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΤΕΤΑΡΤΗ 29/5, 17:00)

ΜΕΤΕΩΡΑ-ΜΑΛΕΣΙΝΑ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ-ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΝΕΟΧΩΡΙ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 3-0 ά.α.
ΡΕΠΟ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 10
ΜΑΛΕΣΙΝΑ 7
ΜΕΤΕΩΡΑ 6
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ 4
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ 4
ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ 3
ΝΕΟΧΩΡΙ ΓΡΕΒΕΝΩΝ –

Related posts

Το “ευχαριστώ” του Αγίου Οικουμενίου στους χορηγούς του

Τα επινίκια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Παλαιμάχων στη Θύελλα Μεγαλοχωρίου

Τέλος ο Ζιώγας από τον πάγκο της Ανθούπολης