Στο Nice Cafe τα επινίκια για τον ΑΟ Πρίνους

Εξαιρετικό ήταν το κλίμα στον ΑΟ Πρίνους, έπειτα από την πρώτη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής, που μάλιστα ήρθε με εμφατικό σκορ 5-1 απέναντι στην Κρύα Βρύση, στο επιτυχημένο ντεμπούτο του Σπύρου Ευαγγέλου στην τεχνική ηγεσία των “ταύρων”.

Μάλιστα, μετά το τέλος της αναμέτρησης, διοίκησης, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο Nice Cafe , κατάστημα που στηρίζει την προσπάθεια του ΑΟΠ και εκεί σε χαλαρό κλίμα απόλαυσαν τον καφέ τους με το καλαμπούρι να δίνει και να παίρνει, ενώ βέβαια το ενδιαφέρον στρέφεται στη δύσκολη συνέχεια, όπου η ομάδα θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο αξιόμαχη.

Related posts

Με λαμπρότητα και μεγάλη συμμετοχή κόσμου τα εγκαίνια του νέου Δημοτικού Κολυμβητηρίου Τρικάλων στο Πάρκο Αγίου Γεωργίου(PICS)

Ανακοίνωση της Λέσχης Ποδοσφαίρου Πόλης Τρικάλων για τη νέα αγωνιστική σεζόν

Νέο ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ: Μετάβαση σε ενιαία ψηφιακή πλατφόρμα για τον κύκλο ζωής των Δημόσιων Συμβάσεων