Στο φινάλε “λύγισε” η Υπεροχή Τρικάλων από τον Αδέσποτο Αθηνών

Για την 4η αγωνιστική της Β Εθνικής στο ποδόσφαιρο σάλας, η Υπεροχή Τρικάλων, αγωνίστηκε εξαιρετικά στην Αθήνα με αντίπαλο τον Αδέσποτο και στάθηκε άτυχη καθώς έχασε με σκορ 4-3 με τους γηπεδούχους να σκοράρουν ακριβώς με το τελικό σφύριγμα.

Δύο λεπτά πριν το τέλος και ενώ η Υπεροχή ήταν μπροστά στο σκορ δόθηκε αμφισβητούμενο 6ο φάουλ και με 10μέτρο πέναλτι οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν. Στα επόμενα λεπτά που ακολούθησαν η Υπεροχή πίεσε για τη νίκη δεν δόθηκαν κάποια φάουλ αλλά και πέναλτι και στην τελευταία φάση του αγώνα ενώ είχε περάσει ο χρόνος και είχε σφυρίξει ο χρονομέτρης έγινε το 4-3.

Η Υπεροχή Τρικάλων δεν έχει κανένα παράπονο από τους αθλητές και τους φίλους του Αδέσποτου , η φιλοξενία άψογη , αλλά ο πρώτος διαιτητής Ντάλας και ο χρονομέτρης του αγώνα διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

 

Moιράστηκαν τρόφιμα και ρούχα

 

Παρ΄ όλα αυτά και σε ένα ακόμη γιορτή με τις δύο ομάδες να έχουν ένα πολύ ωραίο αγώνα ενώ και οι αρκετοί φίλαθλοι το απόλαυσαν.
Η αποστολή της Υπεροχής προσέφερε τρόφιμα και ρούχα στην ομάδα αλληλεγγύης αστέγων μια πρωτοβουλία που παίρνει στα παιχνίδια του ο Αδέσποτος Αθηνών.
Τα γκολ για τον Αδέσποτο σημείωσαν οι Μανωλαράκης 2, Αναγνόπουλος, Διαμαντόπουλος και για την Υπεροχή σκόραραν οι Γάκης, Τσαρέλας και Παπαβασιλείου.

Αδέσποτος Αθηνών (Γιολδάσης) Τσιπολίτης, Διαμαντόπουλος, Ηλιάκης, Πριονίστης, Γραμμένος, Σκιάνης, Αναγνόπουλος, Νικηφόρος, Μανωλαράκης, Καραούστας, Τσανταρούδας, Ράμμος.

Υπεροχή Τρικάλων (Παπακυρίτσης) Σκρέκας, Μπασιούκας, Γάκης, Σαραντάρης, Λάμπουρας, Νομικός, Τσαρέλας, Παπαβασιλείου, Βατής

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Λαμία-Λάρισα 3-4
Καρπενήσι-ΑΟ Τρίκαλα 9-5
Αδέσποτος Αθηνών-Υπεροχή Τρικάλων 4-3
Ρεπό ΑΕ Καλαμακίου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ 14-9 9
2 ΛΑΡΙΣΑ 16-12 9
3 ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 12-8 6
4 ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ 23-27 4
5 ΑΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ 9-12 2
6 ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 15-19 1
7 ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 5-11 0

Related posts

Στον Παλαμά για το Ατρόμητος-Ολυμπιακός Βόλου ο Σακελλαρίου

Tα Μετέωρα ήθελαν, αλλά το εμπόδιο της Ανθούπολης αποδείχτηκε πολύ υψηλό(PICS)

VIDEO με τα γκολ του τελικού ΑΟ Τρίκαλα-Πύργος