Στις 31/8 η γενική συνέλευση του Γ.Σ Γόμφων

Για τα τέλη του μήνα και συγκεκριμένα για τις 31 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί η κρίσιμη γενική συνέλευση του μπασκετικού σωματείου του Γ.Σ Γόμφων.

Αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον καθώς θα παρθούν αποφάσεις όσον αφορά την επικείμενη συγχώνευση με την ομάδα του Αιόλου.

Συγκεκριμένα θα γίνει αναφορά στους λόγους της συγκεκριμένης κίνησης και οι υπέρμαχοί της θα απαντήσουν στα υπόλοιπα μέλη για το αν τα αίτια είναι οικονομικά, δηλαδή η ομάδα δεν μπορούσε να κατέλθει ως είχε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Να σημειωθεί πάντως ότι στο χωριό υπάρχει κινητικότητα τις τελευταίες ημέρες και το Σαββατοκύριακο αναμένεται κάποιοι παλαίμαχοι αθλητές και φίλοι του Γ.Σ Γόμφων να συναντηθούν και να συζητήσουν επί του θέματος.

Εξάλλου, πιθανώς να πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες και συνάντηση με ανθρώπους του Αιόλου, ώστε να γίνει μία εποικοδομητική συζήτηση και να διαφανεί το κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει το θέμα της συνένωσης.

Τέλος, από την ώρα που ο Γ.Σ Γόμφων δε δηλώθηκε φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, την επόμενη χρονιά ακόμη και αν θελήσει να κατέλθει θα πρέπει να το κάνει από την Α2′ ΕΣΚΑΘ, κάτι που σημαίνει με απλά ελληνικά ότι η συγκεκριμένη ομάδα βρίσκεται πλέον μπροστά στο φάσμα του αφανισμού από τον μπασκετικό χάρτη.

 

Related posts

Mε “ιερά τέρατα” της προπονητικής στο EuroLeague Head Coaches Board ο Παναγιώτης Γεωργούλας

Σακκάς: “Ως Δήμος έχουμε στείλει εμπεριστατωμένη μελέτη για το γήπεδο, δυστυχώς δε βάζουμε εμείς τα χρήματα”

Η Λυγαριά στο επίκεντρο για το μεγάλο χορό του Απόλλωνα, την άλλη Παρασκευή