Στην τελική ευθεία για το καλλιτεχνικό γεγονός του Καλοκαιριού!

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι τη διεξαγωγή ενός σπουδαίου καλλιτεχνικού γεγονότος στην περιοχή μας, την ετήσια χοροεσπερίδα του ΠΟ Φήκης.

Οι διοργανωτές αναμένουν τεράστια επιτυχία στην εκδήλωσή τους, που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου 8/6 στο γήπεδο Φήκης, το οποίο ήδη έχει μεταμορφωθεί για τις ανάγκες του συγκεκριμένου γεγονότος.

Οι διοργανωτές για τις ανάγκες της βραδιάς έκλεισαν δύο πολύ δυνατά ονόματα της μουσικής σκηνής, την κορυφαία Κέλλυ Κελεκίδου και το μοναδικό στο είδος του Γιάννη Καψάλη.

Αμφότεροι αναμένεται να ξεσηκώσουν τους πάντες, απαγγέλοντας όλα τα αγαπημένα κομμάτια τους και να απογειώσουν το κέφι μέχρι πρωίας.

Ο μετρ του είδους Γιάννης Τσίκος θα είναι στο κλαρίνο, ενώ η δικιά μας Μαρία Καλαντζή θα δώσει ξεχωριστό τόνο στην εκδήλωση με τα δικά της τραγούδια.

Οι κρατήσεις για το καλλιτεχνικό γεγονός του Καλοκαιριού συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, ενώ ο χώρος έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να μπορέσει να χωρέσει όλο τον κόσμο που θα δώσει το παρόν στο χορό.

Η τιμή φιάλης θα είναι στα 80 ευρώ, ενώ στο χώρο της εκδήλωσης θα μπορεί κάποιος να αγοράσει σουβλάκια, λουκάνικα και μπύρες.

Για Reserve επικοινωνήστε με τα: 6973222983 και 6977178209.

*Το event θα ξεκινήσει στις 22.00 και αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες ανθρώπους από όλο το νομό, αλλά και τους γειτονικούς νομούς.

‘Αλλωστε ο ΠΟ Φήκης έχει τον τρόπο να διοργανώνει χορούς που αφήνουν εποχή.

Related posts

Ανακοίνωση αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον ΑΟ Τρίκαλα

Mαύρα τα κράνα και το απευκταίο όλο και πιο κοντά…

ΑΟ Τρίκαλα: Συστάθηκε 5μελής επιτροπή-Το πρόκριμα σε Καγιούλη