Στην παράταση “λύγισαν” από το Μύτικα οι Δαναοί

Καταπληκτική παρουσία είχε η ομάδα των Δαναών σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Μύτικα στη Λάρισα , ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση. Παρά τις τρεις σημαντικές απουσίες (Ντούρβας, Σοφικίτης, Πιτσαρής) οι παίκτες των Δαναών απέδωσαν πάρα πολύ καλά απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα και άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις.
Σε ένα κλειστό παιχνίδι στο σκορ, οι ομάδες ήταν κοντά και όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και στην πίεση των γηπεδούχων στο έξτρα πεντάλεπτο της αναμέτρησης.
Οι Δαναοί προηγήθηκαν με 7 πόντους 4΄ πριν την λήξη του αγώνα, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν και μείωσαν για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια ισόπαλη 52-52. Στο πεντάλεπτο της παράτασης, ο Μύτικας ήταν αυτός τελικά που επικράτησε του παιχνιδιού.

Δεκάλεπτα 13-8, 24-25, 41-38, 52-52, 61-55 παράταση

ΑΣ Δαναοί (Τσίμας) Τόλιος 9(1), Δροσόπουλος 4, Σδράκας 4, Δουβλαντώνης 11(2), Ζαχόπουλος 13 (1), Πατιτάκης 6(2), Πολύζος 6(2), Μπαμπαλής 2, Παπαθεοδώρου, Κατσάλης, Ντούλας.

Related posts

Τεράστια επιτυχία εκλεγεται και ο Θεμελης Κωστας πανελλαδικά με την ΔΑΚΕ στο Διοικητικο Συμβουλιο

Στα 10 γκολ σταμάτησε η Μικτή Κ14 της ΕΠΣΤ κόντρα στα Γρεβενά, νίκη και για την Κ16

ΖΕΥΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Μικροί αθλητές, μεγάλες στιγμές στο BABY CUP VOLOS(PICS)