Στιγμές χαλάρωσης για τον ΑΟ Πηγής στο καφέ Palko(PICS)

Την ευκαιρία να χαλαρώσουν μετά το χθεσινό νικηφόρο ντέρμπι κόντρα στο Πρίνος είχαν διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές του ΑΟ Πηγής, που μαζεύτηκαν στο καφέ Palko.

Ιδιοκτήτης του καφέ είναι ο Σάκης Πολύζος, γνωστός φίλαθλος και υποστηρικτής της ομάδας, ο οποίος φρόντισε για την καλύτερη δυνατή φιλοξενία της ομάδας.

Στον ΑΟ Πηγής ο απολογισμός της φετινής χρονιάς είναι θετικός, καθώς τερμάτισαν στην τρίτη θέση και περιμένουν πλέον τις εξελίξεις για το αν θα ανέλθουν στην Α’ ΕΠΣΤ και οι τρίτοι των δύο ομιλων.

Εξάλλου, θα πρέπει να τονιστεί ότι η ομάδα έχασε την ευκαιρία να πλασαριστεί μέσα στην πρώτη δυάδα, πετώντας 5 βαθμούς, απέναντι σε αδύναμες ομάδες του ομίλου στην αρχή της σεζόν.

Για τον ΑΟΠ υπάρχει το αδιάφορο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής στον Ασπρόβαλτο και εν συνεχεία θα βρίσκονται άπαντες εν αναμονή, προκειμένου να δουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν.

Related posts

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της νέας διοίκησης του Διγενή με το Σπύρο Ευαγγέλου

«Μια μεγάλη αγκαλιά» η τελετή λήξης της Ακαδημίας του ΑΟ Τρίκαλα στο Φλαμούλι(PICS)

Ιούλιος στην Πύλη σημαίνει μία στάση στην “Εννοδία”… εκεί που η δροσιά συναντά την ομορφιά της φύσης(PICS)