Στη Λιθουανία για χάρη του κόουτς Βόβορα ο Αντώνης Πλιάτσικας(PICS)

Ο Τρικαλινός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης της ταβέρνας το Λαδοφάναρο, Αντώνης Πλιάτσικας φημίζεται για την αγάπη του για το μπάσκετ, αλλά και τα ταξίδια κυρίως μπασκετικού περιεχομένου.

Με αφορμή την πρόσληψη του καλού του φίλου κόουτς Γιώργου Βόβορα από τη Νέπτουνας πριν μερικές εβδομάδες, ο Αντώνης βρήκε την ευκαιρία να μεταβεί μέχρι τη Λιθουανία, όπου και βρίσκεται αυτές τις ημέρες.

Ο ίδιος είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει διά ζώσης αγώνα της Νέπτουνας, βλέποντας το νικηφόρο σερί της να διευρύνεται με κόουτς Βόβορα, ενώ παράλληλα συνάντησε και γνωστούς του παίκτες, ζώντας μία πραγματικά όμορφη εμπειρία.

Και φυσικά για τον ίδιο αποτελεί ευλογία το να έχει τόσους μπασκετικούς φίλους σε διάφορα σημεία του πλανήτη, τους οποίους και επισκέπτεται συχνά.

Related posts

To φωτορεπορτάζ του Trikalascore από το μεγάλο ντέρμπι Διγενής Νεοχωρίου-Πορταϊκός

Κοινή ανακοίνωση των εκπροσώπων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας: όχι στην άνιση μισθολογική μεταχείριση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ: ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ «ΑΘΗΝΑ», ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ COLUMBIA SCHOOL