“Στέλνουν” Καλαμάτα Αμανατίδη και Τσακμακίδη

Λιγότερο από 25 μέρες απομένουν για να ολοκληρωθεί το πολύπαθο πρωτάθλημα της Super League 2 και ήδη αρκετές ομάδες ετοιμάζουν τα πλάνα τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν για να βρεθούνε στο παράδεισο της μεγάλης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου ήδη έχουν ξεκινήσει τις κινήσεις τόσο για την απόκτηση παικτών, όσο και για το ποιοι προπονητές θα τους καθοδηγήσουν.

Αναμφίβολα μία από τις ομάδες που τα τελευταία χρόνια έχει ρίξει αρκετά χρήματα δίχως όμως να βλέπει αποτέλεσμα είναι η Καλαμάτα.

Με διοικητικό ηγέτη τον Γιώργο Πρασσά που δεν σκέφτεται τα λεφτά και πληρώνει όλους σε επίπεδα σούπερ λιγκ αποτελεί μία επιλογή που όλοι θα ήθελαν να εργαστούν.

Ο ισχυρός άνδρας της «Μαύρης Θύελλας» αποφάσισε πως η επόμενη σεζόν θα είναι αυτή της ανόδου (θα πάρει η ομάδα αδειοδότηση με ότι αυτό συνεπάγεται) και γι αυτό τον λόγο έχει δώσει το «οκ» στους συνεργάτες του να πάρουν ότι χρειάζεται σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ ώστε του χρόνου τέτοιο καιρό η Καλαμάτα να έχει κλείσει εισιτήριο για την SL1.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες βρέθηκε ο εκλεκτός που θα είναι στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας και δεν είναι άλλος από τον πολύπειρο Περικλή Αμανατίδη που τα 2 τελευταία χρόνια στην Καρδίτσα είχε πολύ καλή παρουσία.

Ο «Πέρι» δεν θα κατέβει μόνος του στην Καλαμάτα αλλά θα έχει μαζί του και τον άμεσο συνεργάτη του τον Λαρισαίο, Γιάννη Τσακμακίδη.

Με Πρασσά να μην σκέφτεται τα χρήματα που θα ξοδέψει, με τον Αμανατίδη προπονητή, με την έδρα της Καλαμάτας που θα αποτελέσει τον δωδέκατο παίκτη, η Μαύρη Θύελλα αποτελεί το φαβορί για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Και αν οι πληροφορίες που κυκλοφορούν τελευταία γίνουν πραγματικότητα ότι η Καλαμάτα θα ζητήσει να αλλάξει όμιλο, όπως έγινε πέρυσι με τον Διαγόρα Ρόδου τότε καταλαβαίνει κανείς τι θα επακολουθήσει

Arenalarissa.gr

Related posts

Θα αφήσει εποχή ο φετινός χορός του Απόλλωνα Λυγαριάς

Tην ώρα που είμαστε ακόμη στις συνελεύσεις, πρωτοκλασάτοι παίκτες του ΑΟΤ “πολιορκούνται” από αρκετές ομάδες

Αναγέννηση ‘Αρτας καλεί Γεωργάκη