Στα Τρίκαλα αύριο ο Γιαπλές, τα δεδομένα για την παραμονή του στα Trikala Basket

Στα Τρίκαλα επιστρέφει αύριο Τρίτη ο Θανάσης Γιαπλές, ο οποίος το Σάββατο ολοκλήρωσε μία επιτυχημένη παρουσία για φέτος στον πάγκο των Trikala Basket, όπου ήρθε και η άνοδος στην Α2′ κατηγορία.

Ο έμπειρος τεχνικός θα έχει τη δυνατότητα να δει κάποιους φίλους και συνεργάτες του στην ομάδα, αλλά και να τα πει με ανθρώπους της διοίκησης.

Επειδή αρκετός κόσμος αναρωτιέται ποια είναι τα δεδομένα για την παραμονή του και τη νέα σεζόν στην ομάδα, η αλήθεια είναι ότι οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν όχι άμεσα, αλλά μετά από μερικές εβδομάδες.

Ο ίδιος ο Γιαπλές θέλει να ξεκουραστεί για ένα διάστημα, εν συνεχεία θα συναντηθεί με τη διοίκηση και θα θέσει επί τάπητος κάποια ζητήματα οργανωτικού και όχι μόνο χαρακτήρα που χρειάζονται για την Α2′ κατηγορία.

Το κλίμα προς το παρόν φαίνεται να είναι θετικό ως προς την ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, κάτι που επικροτεί και ο κόσμος εκτιμώντας ιδιαίτερα την προσφορά του Χαλκιδαίου τεχνικού αυτό το δίμηνο.

Ωστόσο, όπως προαναφέραμε οι τελικές αποφάσεις δεν είναι της παρούσης και θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο καιρό μέχρι να τελειώσει το θέμα.

Related posts

Τα επινίκια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Παλαιμάχων στη Θύελλα Μεγαλοχωρίου

Τροποποιήσεις καταστατικού μέχρι 30/6 για τα σωματεία

Tότε θα διεξαχθεί η φετινή Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΤ