Στα προημιτελικά του κυπέλλου με καλή εμφάνιση ο ΑΟΤ, το πάλεψε όσο μπορούσε το Καστράκι(PICS)

Ο ΑΟ Τρίκαλα επικράτησε στο στάδιο 2-0 του Εθνικού Βράχου Καστρακίου και προκρίθηκε στα προημιτελικά του ερασιτεχνικού κυπέλλου.
Για την ομάδα των Τρικάλων που είχε την υπεροχή στο παιχνίδι, αγωνίστηκαν κυρίως ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ενώ έπαιξε και ο νεαρός Τριανταφύλλου από την Κ16 της ομάδας.

Aπό την άλλη, ο Βράχος παρατάχτηκε με τρεις βασικότατες απουσίες, καθώς ο Αλέξανδρος Αλμπάνης ήταν τιμωρημένος, ο Βασίλης Αλμπάνης ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, ενώ ο Λευτέρης Μπαούτης απουσίαζε σε ταξίδι.
Εκτός από τα δύο γκολ, ο ΑΟΤ είχε αρκετές ακόμη ευκαιρίες, αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας Ζαρόπουλος που έχει περάσει και από τον ΑΟΤ, κράτησε το σκορ στο 2-0.
Τα γκολ σημείωσαν οι Μάγγος στο 30΄ και Αλεξίου στο 68΄.
Οριζόντιο δοκάρι είχε το Καστράκι στο 60΄ σε φάουλ του Γιαννούλα.
Για τον ΑΟ Τρίκαλα, η  προσοχή όλων στρέφεται τώρα στο ματς πρωταθλήματος της Κυριακής με τον Βατανιακό στην Κατερίνη, ενώ το Καστράκι βλέπει το κρίσιμο εντός έδρας ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Πορταικό.
Διαιτητές οι Κοντινός, Αλεξόπουλος, Δερμάνης.
ΑΟΤ (Θεοδοσιάδης) Αναγνώστου, Μάγγος, Πατρώνης, Τζιώρας, Κωστόπουλος, Ζαίμι, Κοντογεώργος, Μπραντίτσας, Μαγκούτης, Μαλακασιώτης, Παπαδογεώργος.
Έπαιξαν και οι Αλεξίου, Βασιλείου, Σαμαντάς, Νταβώνης, Τριανταφύλλου.
Εθνικός Βράχος Καστρακίου (Σακελλαρίδης) Ζαρόπουλος, Γιάννης, Γιαννούλας, Γκόβαρης, Κοττόρι, Σινάι, Σαμούτης, Θεοδώρου, Παπαχρήστος, Μισιρλής, Κηρύκου.
Έπαιξαν και οι Τσιαντούλας, Μπαούτης

Related posts

Πανέτοιμος για το Ευρωπαϊκό ΜΜΑ ο Αποστόλης Σταμούλης

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ-ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ: ΣΕ LIVE STREAMING AΠ’ΤΟ TRIKALASCORE O TEΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΤ

Πρατήριο υγρών καυσίμων στα Τρίκαλα ζητά άτομο για εργασία