Σπουδαία προσθήκη ο ΑΟ Σαραγίων με Θ. Τσιγαρίδα, που αποχωρεί από τη Δήμητρα/Απόλλων μετά από 8 χρόνια

Τη δεύτερη χειμερινή μεταγραφή του ολοκλήρωσε ο ΑΟ Σαραγίων, αποκτώντας τον έμπειρο και ποιοτικό για τα δεδομένα της Α’ Ερασιτεχνικής Θανάση Τσιγαρίδα.

Ο Τσιγαρίδας, έρχεται να βοηθήσει τον ΑΟΣ να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει και φέτος, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αποτελεί παρελθόν έπειτα από 8 σερί χρόνια που αγωνίστηκε στη Δήμητρα/Απόλλων.

Ο ίδιος μέσω της παρακάτω ανάρτησης μιλάει για το γεγονός αυτό, σημειώνοντας ότι θα έχει για πάντα στην καρδιά του τους Απολλωνιστές.

Αναλυτικά:

Πήγα μικρό παιδί και φεύγω άντρας πήγα με λίγες γνώσης και εγινα ο καλύτερος μαθητής! Πήγα ένας απλός παίκτης και φεύγω ως αρχηγός! Έχοντας δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στην ομάδα μου! Πήγα σε μια ομάδα που πρέπει να ξέρεις αυτά που σου μαθαίνει απεξω για να καθιερωθείς…Πήγα και απέδειξα σε όλους 8 ολόκληρα χρόνια εχοντας ο μοναδικός παίκτης που δεν έχασε παιχνίδι από την εντεκάδα έχοντας πολλές φορές πρώτος σκορερ της ομαδας μου..και έχοντας πολύ ποιοτικούς συμπαίκτες να παλεύουμε για την θέση μας! ολα αυτά ευθύνεται ο μεγαλύτερος δάσκαλος όλων τον εποχών σίγουρα εκεί ψηλά σήμερα θα κλαίει αλλά να ναι σίγουρος πως θα συνέχισωωω να τον κάνω περήφανο και ότι του έταξα θα του το φέρω! Άρε πατέρα σε ευχαριστώ για ολα εσένα που με πίστεψες που με έκανες να είμαι αυτός που είμαι σήμερα μαζί με τον Νίκο το γιαγιακο τον γιο σου τον Περικλή τον Βασιλάκο..τι να πω ευχαριστώ για ολα! δεν χωράνε κακίες εδώ οτι έγινε έγινε και οποίος ξερει ξέρει! Εξάλλου ο αριθμός χρόνον τα λέει ολα…και το όνομα μου είναι γραμμένο και χαραγμένο παντού! Σας ευχαριστώ για ολα με αγάπη και εκτίμηση ο αρχηγός σας! Δεν λέω αντίο λέω τα ξαναλέμε! Μια φορά Δήμητρα για πάντα Δήμητρα!

Related posts

Και στη Φιλιππούπολη λόγω Ολυμπιακού Βόλου ο Χρήστος Σακελλαρίου

Μανιάτης – Φαμίσης μαζί στους αγώνες

To σήκωσε μπροστά σε 50χιλιάδες οπαδούς του ο ΠΑΟΚ