Σπουδαία πρόκριση Σαραγίων κόντρα στη Λυγαριά, σε επεισοδιακό ματς με σύρραξη και διακοπή

‘Ισως το καλύτερο παιχνίδι που εχουμε παρακολουθήσει φέτος στα Ερασιτεχνικά γήπεδα ήταν αυτό που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο γήπεδο Μουριάς για τη Γ’ φάση κυπέλλου ΕΠΣΤ ανάμεσα στον Απόλλωνα Λυγαριάς και τον ΑΟ Σαραγίων.

Οι φιλοξενούμενοι με επική ανατροπή στις καθυστερήσεις πήραν την πρόκριση με σκορ 3-4,  σε ένα σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες, που δυστυχώς στιγματίστηκε από θλιβερά έκτροπα λίγο πριν το φινάλε.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά:

Το πρώτο ημίχρονο ήταν σε γενικές γραμμές μοιρασμένο με λίγες φάσεις και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0 και τίποτα να μην προμηνύει την “καταιγίδα” των γκολ που θα ακολουθούσε στην επανάληψη.

Τα Σαράγια άνοιξαν το σκορ στο 48′ με φοβερό γκολ του Τσιαχρήστου με σουτ έξω από την περιοχή.

Η Λυγαριά κατάφερε να φέρει το παιχνίδι τούμπα.

Στο 61′ ο Παύλου κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Χρήστος Λιάκος φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Στο 65′ με υποδειγματικό πλασέ ο Γάκης έκανε μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς το 2-1 για τους γηπεδούχους.

Στο 85′ όμως ο Μπαλάφας ισοφάρισε για τα Σαράγια και όλα έδειχναν ότι θα πηγαίναμε σε παράταση, αλά το ματς είχε πολύ “ψωμί” ακόμη.

Συγκεκριμένα στο 88′ ο Τσιορλιανός κέρδισε νέο πέναλτι για την ομάδα της Λυγαριάς με τον Οικονόμου να ευστοχει από την άσπρη βούλα κάνοντας το 3-2

Στο 90′ όμως είχαμε την άμεση απάντηση για το συγκρότημα του Τέο Λιούλιου που με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μπαλάφα έφεραν εκ νέου το σκορ στο 3-3.

Στο σημείο εκείνο υπήρξαν λογομαχίες και διαξιφισμοί μεταξύ παικτών των δύο ομάδων που οδήγησαν σε σύρραξη με το διαιτητή Κοντίνο και τους επόπτες να αποχωρούν για τα αποδυτήρια και να επιστρέφουν έπειτα από περίπου 5 λεπτά και αφού τα πράγματα ηρέμησαν.

Ο Κοντίνος απέβαλλε με κόκκινη κάρτα από πλευράς γηπεδούχων τον Χριστοδούλου και τον προπονητή Νίκο Κακούσιο και από τους φιλοξενούμενους τον Τσιαχρήστο.

Τελικά με την επανεκκίνηση του ματς και συγκεκριμένα στο 95′ ο Κοθράς σαν από μηχανής Θεός από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 4-3 και πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του, με το διαιτητή να σφυρίζει αμέσως και τη λήξη του αγώνα και τους νικητές να πανηγυρίζουν τη νίκη-πρόκριση με τους φιλάθλους τους.

‘Ενα πραγματικά απίστευτο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την πρόκριση, αλλά αυτή στο φινάλε έγειρε προς την πλευρά των Σαραγίων.

Οι συνθέσεις

Απόλλων Λυγαριάς (Κακούσιος): Κανναβός, Στεφάνου, Χριστοδούλου, Αντωνίου, Κλιάφας, Μπελετσιώτης, Οικονόμου, Ζυγολίκας, Χ. Λιάκος, Παυλου, Γάκης

ΑΟ Σαραγίων (Λιούλιος): Γεωργομάνος, Λάλος, Μπαμπούρης, Καλκαντάρας, Αλεξόπουλος, Καμπέρης, Μπαλάφας, Τσιαχρήστος, Αναγνώστους, Πατέλης, Γκένας

Related posts

AO AΝΘΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ: ΣΕ LIVE STREAMING AΠ’ΤΟ TRIKALASCORE ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΦΕ “ΠΑΠΥΡΟΣ”

Θανάσης Λιούτας: Σύσκεψη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το νέο οδικό δίκτυο Αγριελιάς-Διάσελου- Βλαχογιαννίου

Το fun & fit του ΑΠΣ Τρίκαλα στο White Tower Gym Festival 2024