ΣΟΚ: ‘Εφυγε από τη ζωή ο Τάκης Ρούσσας

Με μία θλιβερή είδηση για τον τοπικό αθλητισμό ξεκίνησε η σημερινή ημέρα, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 60 ετών ο Τάκης Ρούσσας.

Ο εκλιπών τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο δεν κατάφερε να ξεπεράσει, αν και πάλεψε με σθένος.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που άφησε το στίγμα του στο Τρικαλινό ποδόσφαιρο, τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής μετέπειτα.

Αγωνίστηκε για 9 συνεχόμενα χρόνια στην ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα από το 1985 έως το 1994, με 200 ακριβώς συμμετοχές σε Β, Γ Εθνική και κύπελλο Ελλάδας από την θέση του δεξιού μπακ (σκόραρε και 6 γκολ). Κατόπιν υπήρξε προπονητής σε ομάδες όπως ο ΑΟ Τρίκαλα , ο ΠΟ Φήκης, η ΑΕ Φαρκαδόνας στη Γ Εθνική, ο ΑΟ Φλαμουλίου τον οποίο ανέβασε στη Γ Εθνική, ο Ατρόμητος Παλαμά επίσης στη Γ Εθνική.

Στον ΑΟ Τρίκαλα διετέλεσε υπηρεσιακός προπονητής την περίοδο 2006-2007, προπονητής την περίοδο 2022-2023 και βοηθός προπονητή την περίοδο 2023-2024.

Από το Trikalascore θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Related posts

Μεγάλη επιτυχία στην κοπή πίτας του Arena Gym – Γέμισαν “τ’ αηδόνια” και το γλέντι κράτησε μέχρι πρωίας(PICS)

ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ-ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ: ΣΕ LIVE STREAMING ΑΠΟ ΤΟ TRIKALASCORE O ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΤ

Μουφ: “Είμαστε ένα βήμα μακριά από την άνοδο, η ομάδα αυτή χτίστηκε για πρωταθλητισμό”(VIDEO)