SL2: Δικαίωση για Ζάκυνθο αλλά χωρίς αντίκρισμα

Η Ζάκυνθος δικαιώθηκε στο Διοικητικό Εφετείο για την Super League 2, όμως, η FIFA δεν δίνει παράταση στις μεταγραφές.

Εξελίξεις σημειώθηκαν την Τρίτη (12/10) για τη Ζάκυνθο. Οι νησιώτες δικαιώθηκαν στο Διοικητικό Εφετείο, ωστόσο, δεν μπορούν να αγωνιστούν στην Super League 2 ακόμη κι αν πάρουν εντέλει πιστοποιητικό από την ΕΕΑ, που στη σημερινή συνεδρίαση δεν ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο θέμα.

Η FIFA μετά από σχετική ερώτηση της ΕΠΟ απάντησε πως δεν πρόκειται να ανοίξει το περιβόητο tms για καμία ομάδα. Τι σημαίνει αυτό; Πως η Παγκόσμια Ομοσπονδία δε δίνει παράταση στις μεταγραφές κατ’ εξαίρεση και μοιραία η δικαίωση της Ζακύνθου είναι χωρίς αντίκρισμα. Κι αυτό διότι δεν πληρούνται τα αγωνιστικά κριτήρια με τα 9 τουλάχιστον επαγγελματικά δελτία.

Το ίδιο ισχύει τόσο για την Καβάλα όσο και για τον Ασπρόπυργο, ενώ θυμίζουμε πως η Δόξα Δράμας ήδη αποσύρθηκε από την SL2 και δήλωσε συμμετοχή στη Γ’ Εθνική.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να πράξουν και οι υπόλοιποι καθώς η κλήρωση της Γ’ Εθνικής μεταφέρθηκε για την Παρασκευή (15/10). Σε ό,τι αφορά την Super League 2 μετά την απόφαση της FIFA κλείδωσαν οριστικά οι 32 ομάδες που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα.

Related posts

Για δικαίωση κάνουν λόγο στον Παναργειακό και αναμένουν να παίξουν ξανά στη SL2

“Δίχτυα” του ΑΟ Τρίκαλα στην Κ19 του Παναργειακού

Συνεχίζει και ο έτερος Τρικαλινός Βαγγέλης Ανδρέου στην Αναγέννηση Καρδίτσας