Την πρώτη της μεταγραφή ανακοινώνει η ΑΕΤ, η οποία απέκτησε τον Αλέξη Μπελιμπασάκη από τον Κεφαλοβρυσιακό.
Πρόκειται για έναν ικανό αμυντικό, ο οποίος αγωνίζεται εξίσου καλά στην αριστερή, αλλά και στη δεξιά πτέρυγα της άμυνας και έχει αρκετές παραστάσεις από το ερασιτεχνικό του νομού μας, καθώς πέρα από την ομάδα του Μεγάλου Κεφαλόβρυσου, αγωνίστηκε νωρίτερα σε Κεραυνό Ροπωτού, ΑΕΚ Σαραγίων και ΑΟ Σαραγίων.
Με την προσθήκη Μπελιμπασάκη οι κόκκινοι δυναμώνουν στα μετόπισθεν, ενώ αναμένονται αρκετές ακόμη προσθήκες με τις οποίες θα ενισχυθεί το ρόστερ του Στέργιου Στάμου.
Να σημειωθεί ακόμη, ότι η ΑΕΤ κρατάει το σύνολο του περσινού κορμού της, καθώς οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν και τη νέα αγωνιστική σεζόν.