Σε βαρύ πένθος το ποδόσφαιρο του νομού μας: Απεβίωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΤ Θανάσης Μπουτζιώλης

Δύσκολη ημέρα ξημέρωσε για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό του νομού μας, καθώς σα βόμβα έσκασε η είδηση του θανάτου του προέδρου της ΕΠΣΤ , Θανάση Μπουτζιώλη.

Ο εκλιπών που διετέλεσε πρόεδρος της ‘Ενωσης από το 1996 μέχρι και σήμερα, έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο, με την οποία πάλεψε γενναία τους τελευταίους μήνες.

Πρόκειται για μία είδηση που προκαλεί σοκ σε όλο το νομό και κυρίως στις τάξεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ενώ βροχή είχαμε τα συλλυπητήρια των ομάδων.

Η νεκρώσιμη ακολουθία του Θανάση Μπουτζιώλη θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στις 2μ.μ. στο Παλαιομονάστηρο, όπου διέμενε ο εκλιπών.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του από το Trikalascore.

Related posts

Me μεγάλη επιτυχία ο χορός του Ηρακλή Ζάρκου – Γλέντησε μέχρι πρωίας ο κόσμος(PICS)

Επετειακή έναρξη προετοιμασίας για τα 50 χρόνια του Α.Ο. Πύργου – Με νέα πρόσωπα σε νευραλγικά πόστα, σύνθημα «μόνο δουλειά» και παρουσία των ιδιοκτητών

‘Εναρξη σεζόν για την Ακαδημία του ΑΣ Μετέωρα