Σε μαγνητική θα υποβληθεί αύριο ο Καλαμπακιώτης Χρήστος Αλμπάνης

H ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου βρήκε τον Μανόλο Χιμένεθ να έχει δύο ακόμα προβλήματα ενόψει των playoffs.

Το θετικό είναι ότι οι ενοχλήσεις που έχει ο Λιβάι Γκαρσία δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό και σε 1-2 μέρες θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Αντίθετα, ο Χρήστος Αλμπάνης θα υποβληθεί σε μαγνητική για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος στον ώμο του.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: “Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Βόλο ΝΠΣ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Μουαμέρ Τάνκοβιτς, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ ο Αντρέ Σιμόες έκανε θεραπεία, όπως και οι Λιβάι Γκαρσία (ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο), Χρήστος Αλμπάνης (κάκωση στον ώμο).

Ο Έλληνας εξτρέμ θα κάνει πιθανοτατα αύριο Τρίτη μαγνητική για να αποσαφηνιστεί το μέγεθος της ζημιάς. Όσο για τον Γκαρσία το πρόβλημα δεν είναι κάτι σοβαρό (μυικός σπασμος). Θα προφυλαχθεί για 1-2 μέρες και θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Μεταξύ τους και ο Νταμιάν Σιμάνσκι. Η ομάδα αύριο θα έχει ρεπό. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη την Τετάρτης στις 11.00”.

Related posts

Βόμβα Μελισσανίδη: «Αποχωρώ υπερήφανος – Παραδίδω την ΑΕΚ στον Μάριο Ηλιόπουλο»

Δήμητρα/Απόλλων:Παρούσα η ακαδημία μας στις μεγάλες στιγμές της ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Στον 7ο ουρανό ο Νάσος Λιάγκας για την κούπα του Ολυμπιακού στην Opap Arena