Σε “κούρσα” για δύο η διαδοχή στον ΑΟ Τρίκαλα

Τον έναν τον γνωρίζαμε εδώ και ημέρες. ‘Ηταν γνωστό ότι ο Παναγιώτης Μαντζανάς μέ συνεργάτες του από Αθήνα ενδιαφέρονται να εμπλακούν ενεργά με τον ΑΟ Τρίκαλα, παίρνοντας στα χέρια τους την πρώτη ομάδα του νομού.

Το όνομα του δεύτερου είχε ακουστεί, αλλά δεν είχε γίνει δημόσια γνωστό, κάτι που συνέβη στη γενική συνέλευση της Δευτέρας, όπου αναφέρθηκε ότι ο Νίκος Καγιούλης είναι ο ομογενής επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται για τους κυανέρυθρους.

Μάλιστα, άνθρωπός του έχει ήδη τσεκάρει τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Σωτήρας και έχει συναντηθεί με μέλη της διοίκησης του ερασιτέχνη που βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Ο Παναγιώτης Μαντζανάς αντίθετα παρακολουθεί πιο διακριτικά τις εξελίξεις και το ενδιαφέρον του παραμένει ενεργό.

Ωστόσο, όποιος από τους δύο και να θέλει να εμπλακεί με τον ΑΟ Τρίκαλα θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που απαιτούνται για την αλλαγή διοίκησης.

Πιθανότατα στη συνέλευση της ερχόμενης εβδομάδας, όπου ελπίζουμε να υπάρξει αυτή τη φορά απαρτία, θα οριστεί προσωρινή διοικούσα επιτροπή η οποία θα τρέξει τις εξελίξεις, επιλέγοντας να δοθεί η ομάδα στον κατάλληλο άνθρωπο.

Ωστόσο, θα πρέπει να παρουσιαστούν στη γενική συνέλευση και οι ενδιαφερόμενοι ή έστω ένας εξ’ αυτών ή κάποιος άνθρωπος του περιβάλλοντός τους, κάτι που δε συνέβη σήμερα και εγείρει εύλογα ερωτήματα.

Να προσθέσουμε εμείς ότι με όλες αυτές τις διαδικασίες που προβλέπονται πάντως από το καταστατικό περνάει αρκετός χρόνος , καθώς την άλλη εβδομάδα, πιθανότατα Τρίτη, όταν και θα γίνει η γενική συνέλευση θα οδεύουμε προς τα τέλη Ιουνίου και ακόμη δε θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σε διοικητικό επίπεδο.

Related posts

«Η Μάσα και ο Αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή», στα Τρίκαλα & στο δημοτικό θέατρο

ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ: Η πραγματική δημιουργική απασχόληση

Ενίσχυση εξωστρέφειας επιχειρήσεων μέσω δράσεων προβολής και δικτύωσης – Ενημέρωση από το Επιμελητήριο Τρικάλων