Σε αναζήτηση μεταγραφικών στόχων ο Διγενής-Φεύγουν δύο για την Κ19 του Λεβαδειακού

Στο Διγενή Νεοχωρίου ο Νίκος Αγγελάκης που θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του σωματείου και τη νέα σεζόν , κάτι για το οποίο έχετε ενημερωθεί εδώ και αρκετό καιρό από το Trikalascore θα έχει εκ νέου άμεσο συνεργάτη του τον Αποστόλη Γούτσιο.

Αμφότεροι αναζητούν τους μεταγραφικούς στόχους , προκειμένου να καλυφθούν τα κενά στο ρόστερ και παράλληλα αυτό να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, ενόψει ενός πολύ ανταγωνιστικού πρωταθλήματος στην Α’ Ερασιτεχνική.

Οι Ερυθρόλευκοι χρειάζονται ενίσχυση στην αμυντική γραμμή, λόγω των αποχωρήσεων των Μυλερού, Μαχαίρα και Καταρέλου και εκεί στρέφουν κυρίως το ενδιαφέρον τους.

Παράλληλα, είναι πιθανή και η απόκτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα, προκειμένου να υπάρξει τριάδα γκολκίπερ, μαζί με τους Ευαγγέλου και Ευθυμίου.

‘Εχουν γίνει ήδη κάποιες επαφές με παίκτες από το νομό μας, αλλά και το γειτονικό νομό Καρδίτσας και το επόμενο διάστημα κάποιοι εξ’αυτών θα κλείσουν και θα ανακοινωθούν.

Να σημειωθεί ότι όλο το υπόλοιπο ρόστερ της περσινής χρονιάς ανανέωσε και για τη νέα αγωνιστική σεζόν, πέρα από τους νεαρούς ‘Αλκη Μαντζάνα και Δημήτρη Μάγγο, που φαίνεται ότι έχουν δεχτεί πρόταση από την Κ19 του Λεβαδειακού και πιθανώς να μετακομίσουν εκεί.

Related posts

Το Σάββατο 28/9 η παρουσίαση βιβλίου «Φωτεινές Γραφές» της Ευαγγελίας Μινάρδου Αδάμου

Επίσημο του Καρατάσιου στον ΑΟ Τρίκαλα

Δεν τα κατάφερε ο ΑΟ Τρίκαλα Basket, αποκλεισμός απ’τον Κόροιβο