Ράτζας: “Δε διώχνουμε κανέναν από τα Μετέωρα”

Η διοίκηση του ΑΣ Μετέωρα βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με προπονητές με στόχο φυσικά να συμφωνήσει με το νέο προπονητή για τη νέα σεζόν.

Από εκεί και πέρα συζητήσεις με ποδοσφαιριστές δεν έχουν γίνει καθώς το ρόστερ θα διαμορφωθεί μέσα από τις εισηγήσεις του νέου προπονητή.

Ο πρόεδρος του ΑΣ Μετέωρα Γιώργος Ράτζας σε συνομιλία που είχαμε μαζί του μας είπε ότι “δεν πρόκειται να διώξουμε κανέναν από την ομάδα και πως το ρόστερ θα στελεχωθεί με βάση τον προγραμματισμό που θα γίνει από τον νέο προπονητή”. Καθώς ήδη ακούγονται πολλά τα οποία δεν έχουν ουσιαστικό αντίκρυσμα.

Τώρα όσον αφορά τον νέο τεχνικό πιθανότατα θα υπάρχει συμφωνία στις αρχές της νέας εβδομάδας καθώς ουσιαστικά μια τέτοια συνεργασία περιλαμβάνει αρκετές λεπτομέρειες που όμως παίζουν καθοριστικό ρόλο και φυσικά θα γίνουν γνωστές όταν ανακοινωθεί το όνομά του.

 

Sportskalampaka.gr

Related posts

ΑΣ Μετέωρα: Ευχαριστήριο σε Βάκη Παπαχρήστο για την προσφορά πλούσιου δείπνου στην ομάδα(PICS)

‘Ωρα να μιλήσει η δυναμική των Τρικαλινών φιλάθλων- 5 ευρώ γενική είσοδος στο ΑΟ Τρίκαλα-Αστέρας Σταυρού

Διαθέσιμη μέσω του gov.gr η υποβολή αίτησης εισαγωγής ιδιωτών στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της ΕΛ.ΑΣ.