Ο ΑΟ Τρίκαλα αναδείχτηκε πρωταθλητής του πρωταθλήματος Κ14 της ΕΠΣΤ, για τη σεζόν 2024-25.
Οι παίκτες του Γιάννη Καλιτζάκη επικράτησαν με 1-2 επί της Δήμητρας/Απόλλων έπειτα από ένα συναρπαστικό τελικό.
Οι Απολλωνιστές μπήκαν πιο δυνατά και έχασαν τρεις κλασικές ευκαιρίες να προηγηθούν, με τον πορτιέρο Καβράκο να πραγματοποιεί ισάριθμες επεμβάσεις, με τις οποίες κράτησε το 0-0.
Τα Τρίκαλα στην πρώτη τους φάση στο ματς κατάφεραν να βρουν δίχτυα, με τον Τσιούνη στο 28’ να σουτάρει από μακριά, την μπάλα να ξεγελάει τον Μπέσιο, περνώντας κάτω από τα πόδια του για το 0-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη η Δήμητρα μπήκε και πάλι πιο δυνατά, κάνοντας κάποιες φάσεις και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τουρτούνη στο 55’.
Ωστόσο, τα Τρίκαλα απάντησαν με τον ίδιο τρόπο, καθώς ο Τσιούνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-2, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό τέρμα.
Στη συνέχεια το ματς είχε κάποιες φάσεις εκατέρωθεν, με κυριότερη ένα δοκάρι από πλευράς Δήμητρας/Απόλλων, για να παραμείνει το τελικό 1-2.
Ακολούθησαν οι απονομές σε πρωταθλητές και φιναλίστ σε όμορφο κλίμα fair play , που έγιναν από τους ανθρώπους της ΕΠΣ Τρικάλων.
Οι συνθέσεις
ΔΗΜΗΤΡΑ/ΑΠΟΛΛΩΝ: Μπέσιος, Βουτηρέας, Χριστοδούλου, Νινίκας, Καπλάνης, Μαλακατάς, Τουρτούνης, Μίχος, Μούμογλου, Γιαννίκης Αναστ., Σαλιγκαράς.
ΈΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ: Τουλάκης, Ζαφείρης.
Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ: Καβράκος, Αποστολάκης, Τσιούλης, Παπαευθυμίου, Τζάνης, Χύμας, Κωτούλας, Κόττας, Τσιούνης, Νασιάκος, Τζιουβάρας.
ΈΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ: Κυρίτσης, Μόκκας, Γκινής.