Πρόσθεσε ποιότητα στον “άσο” με Φώτη Υφαντή η ΑΕΤ-Το “ευχαριστώ” του παίκτη στη Βασιλική και η ανάρτηση του Κεραυνού

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει σε μεταγραφικό επίπεδο η ΑΕΤ που ανακοινώνει σήμερα την πέμπτη της μεταγραφή, που αφορά τη θέση του τερματοφύλακα.

Οι κόκκινοι ήρθαν σε συμφωνία με έναν από τους πλέον ποιοτικούς κίπερ του ερασιτεχνικού μας, το Φώτη Υφαντή, που έπειτα από μία διετή παρουσία στη Βασιλική, αφήνει τον Κεραυνό και μετακομίζει στην ΑΕΤ.

Ο έμπειρος πορτιέρο δεν ξεχνά τον Κεραυνό Βασιλικής και μέσω δήλωσής του στο Trikalascore αναφέρεται στην πρώην ομάδα του, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι αποτέλεσε τιμή για τον ίδιο το ότι φόρεσε τη φανέλα του ιστορικού σωματείου.

Αναλυτικά:

Δε θέλω να πω πολλά, ήταν χαρά μου δυο χρόνια τώρα σερί που γύρισα πάλι και ένιωθα σαν το σπίτι μου, σε ακόμα μια θητεία στον Κεραυνό, σε μια ομάδα την οποία αγαπάω και πονάω και την υπερασπίζομαι απ’το 2010 και σε δυο χρονιές που προσπάθησε κι είχε τη θέληση να το πάει πιο σοβαρά. Επειδή πιστεύω πολύ στον καθένα σας ξεχωριστά θα μπορούσαμε όπως φτιάξαμε μια ισχυρή παρέα και φιλία, να φτιάξουμε και μια ισχυρή ομάδα, έγινε η προσπάθεια αλλά λίγο οι υποχρεώσεις, οι δουλειές και η νοοτροπία θα έλεγα μας άφησαν στην προσπάθεια, όμως αυτό είναι κάτι που διορθώνεται. Ήθελα απλά να γράψω και δω ότι φέτος δεν θα είμαι στην ομάδα. Ήταν χαρά μου γιατί μπορεί να είμαι τόσα χρόνια στον ΚΕΡΑΥΝΟ, με μικρές παύσεις, αλλά ένας στόχος για μένα που ήταν να παίξω μαζί σας στην Α’ επετεύχθη, χωρίς ωστόσο να πάει όπως φανταζόμουν, αλλά αυτό έχει μικρότερη σημασία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βασίλη, τον Κώστα και τον Γιάννη αλλά και σε όλους τους συμπαίκτες, που μου παραχωρήσατε το περιβραχιόνιο της ομάδας και με προτείνατε ως αρχηγό από πρόπερσι αλλά και στην επάνοδο στην Α’. Σήμαινε πολλά για μένα και ήταν μεγάλη μου τιμή!!

 

 

To “ευχαριστώ” του Κεραυνού Βασιλικής

 

Και ο Κεραυνός Βασιλικής όμως εκτιμά την παρουσία του Φώτη Υφαντή και την προσφορά του στο σωματείο για το λόγο αυτό μέσω της παρακάτω ανακοίνωσης τον ευχαριστεί.

Αναλυτικά:

Εκ μέρους  της Κεραυνού Βασιλικής θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον τερματοφύλακα Φώτη Υφαντή για όλα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία και να πραγματοποιήσει τους στόχους του. Ο Φώτης ξεκίνησε στην αντρική ομάδα από το 2010 έως το 13, 2013-15 λόγω σπουδών μεταγράφηκε στον Ηρακλή Βόλου που πανηγύρισε μια άνοδο από την Β’ στην Α’ και πρωτάθλημα στην Α’, το 15-17 ξαναγύρισε στον Κεραυνό, 17-18 μεταγράφηκε στον Βράχο Θεοπετρας, το 19-21 ξανά στον Κεραυνό, για να πάει από το 21 μέχρι το πρώτο μισό του 23 στον Βράχο Καστρακίου. Στα μέσα της σεζόν του 23 μέχρι και πέρσι ξαναέγινε μέλος της ομάδας μας, πανηγυρίζοντας και συμβάλλοντας στην επιστροφή της ομάδας μας στην Α’ μετά από 20 χρόνια, μετρώντας πλέον 110 συμμετοχές με τα χρώματα της ομάδας του χωριού του!

Related posts

Το Σάββατο 28/9 η παρουσίαση βιβλίου «Φωτεινές Γραφές» της Ευαγγελίας Μινάρδου Αδάμου

Επίσημο του Καρατάσιου στον ΑΟ Τρίκαλα

Δεν τα κατάφερε ο ΑΟ Τρίκαλα Basket, αποκλεισμός απ’τον Κόροιβο