Πρόσθεσε ποιότητα με τρεις σπουδαίες προσθήκες ο Κεφαλοβρυσιακός

Η ομάδα του Κεφαλοβρυσιακού ολοκλήρωσε τρεις σημαντικές μεταγραφές που θα τη βοηθήσουν ιδιαίτερα στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής, όπου επιστρέφει έπειτα από πολλά χρόνια.

Το σωματείο του Μεγάλου Κεφαλόβρυσου απέκτησε τον ποιοτικό επιθετικό Πάνο Νίντο, που αγωνίστηκε στον ΑΟ Πύργου, έχοντας περάσει για ένα διάστημα και από τον ΑΟ Τρίκαλα.

Από κει και πέρα, ο Κεφαλοβρυσιακός πρόσθεσε στις τάξεις του τον πολύπειρο Παναγιώτη Αυγέρο, με σημαντική καριέρα στα Μετέωρα, αλλά και σε άλλες ομάδες.

Τέλος, αποκτήθηκε και ο έμπειρος Λάμπρος Μπαμπούρης, που και εκείνος μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στη νέα του ομάδα.

Related posts

28η Οκτωβρίου στα παλιά Μανάβικα: Τα «Μεζεδοκαμώματα» σας περιμένουν για ξεχωριστές γευστικές απολαύσεις!

“Παρέλαση” Μετεώρων στην Αγία Μονή και άνετη νίκη στο εξ’αναβολής με το Πρίνος

Γκολ στην Ανθρωπιά: Ο Φιλανθρωπικός Αγώνας που Ένωσε την Τοπική Κοινωνία του Δήμου Φαρκαδόνας για Ιερό Σκοπό(PICS)