Προσπάθειες να μείνει μέχρι τέλος της χρονιάς στα Τρίκαλα ο Γιοκέ

Ο Κέβιν Γιοκέ στο διάστημα που αγωνίστηκε κόντρα στη Φήκη έδειξε ότι είναι μία πολύτιμη μονάδα για τον ΑΟ Τρίκαλα, που θα χρειαστεί στη συνέχεια, προκειμένου η ομάδα να καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο στον 3ο όμιλο.

Ο Γάλλος μέσος μπορεί εμφανίζεται αρνητικός να συνεχίσει στα Τρίκαλα, έχοντας ξεκαθαρίσει από την πλευρά του ότι θα αγωνιστεί για 2-3 ακόμη παιχνίδια με τα κυανέρυθρα, ωστόσο από τον Παναγιώτη Μαντζανά γίνεται μεγάλη προσπάθεια μέσω και του Τζιμπούρ προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να μεταπειστεί.

Το τελευταίο 24ωρο φαίνεται ότι οι πιέσεις προς το Γιοκέ άρχισαν να αποδίδουν καρπούς και πλέον σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μείνει μέχρι τέλος της σεζόν στα Τρίκαλα, αν και τιποτα δεν είναι ακόμη βέβαιο.

Related posts

Τεράστια επιτυχία εκλεγεται και ο Θεμελης Κωστας πανελλαδικά με την ΔΑΚΕ στο Διοικητικο Συμβουλιο

Στα 10 γκολ σταμάτησε η Μικτή Κ14 της ΕΠΣΤ κόντρα στα Γρεβενά, νίκη και για την Κ16

ΖΕΥΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Μικροί αθλητές, μεγάλες στιγμές στο BABY CUP VOLOS(PICS)