Προπονητικό διπλό με την Κ16 για τα Μετέωρα

Η ομάδα των Μετεώρων συνεχίζει τις προπονήσεις της και ουσιαστικά κάνει μια νέα προετοιμασία περιμένοντας πάντα τις επίσημες ανακοινώσεις για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Κάτι άλλωστε που κάνουν και οι περισσότερες αν όχι όλες οι ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Σήμερα το πρόγραμμα είχε προπονητικό διπλό ανάμεσα στην ανδρική ομάδα των Μετεώρων και την Κ16.

Ο Γιώργος Ράτζας και ο Χρήστος Αυγέρος δοκίμασαν αρκετά πράγματα που έχουν στο μυαλό τους, ενώ ήθελαν να δουν και σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες τους.

Να σημειώσουμε ότι με τα Μετέωρα προπονούνται αυτό το διάστημα και κάποιοι παίκτες που δεν ανήκουν στο ρόστερ και ίσως αποκτηθούν.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η ανδρική ομάδα κέρδισε με 5-0 ύστερα από τέρματα των Μαλάκου (2), Αλμπάνη, Γερεντέ και Μπαλτά.

Η Κ16 των Μετεώρων άφησε καλές εντυπώσεις καθώς προέβαλλε σθεναρή αντίσταση δείχνοντας αρκετά ψήγματα του ταλέντου της.

                        

Sportskalampaka.gr

Related posts

Παρασκευή βράδυ όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γήπεδο Λυγαριάς

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για τη βελτίωση του γηπέδου Ζάρκου

Με Νίκο Κακλαμάνο στην Elite League ο Γ.Σ. Σοφάδων!