Προπόνηση στο στάδιο και αναχώρηση για Πάτρα

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Α.Ο Τρίκαλα για το Σαββατιάτικο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Παναχαική στην Πάτρα.

Οι κυανέρυθροι αναμένεται να παραταχτούν πάνοπλοι σε αυτό το σημαντικό ματς, όπου θα προσπαθήσουν να φτάσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να ξεκινήσει η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.

Η προετοιμασία του ΑΟΤ θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί, όταν και έχει προγραμματιστεί προπόνηση στο δημοτικό στάδιο, με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να κάνει τις τελευταίες δοκιμές και παράλληλα να τεστάρει αυτούς που προορίζει για βασικούς στο Σαββατιάτικο παιχνίδι.

Εν συνεχεία, οι κυανέρυθροι θα ξεκινήσουν το ταξίδι για την Αχαία και αύριο θα διανυκτευρεύσουν στο ξενοδοχείο “Αστήρ” που βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας.

Related posts

Την Πέμπτη ο τελικός του πρωταθλήματος Κ14 της ΕΠΣΤ

Συνεργασία Σκρέκα – Κεφαλογιάννη για την αναβάθμιση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών των Τρικάλων

Mεταγραφή στη Βundesliga 2 U17 και τη Sportverein Darmstadt για το Νεοχωρίτη ποδοσφαιριστή Αθανάσιο Ρίζο