Πρόκριση με την…αύρα του Μπαρμπα-Γιώργου

‘Εξαλλα πανηγυρίστηκε η πρόκριση του Δενδροχωρίου στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΤ, από όσους βρέθηκαν στο γήπεδο του χωριού και είδαν τον ημιτελικό με τη Λυγαριά.

Ωστόσο, η χαρά ξεχείλιζε για έναν άνθρωπο που έχει ταυτίσει την παρουσία του με τον Μέγα Αλέξανδρο εδώ και πολλά χρόνια.

Ο λόγος για τον πιο πιστό φίλαθλο του σωματείου τον μπαρμπα-Γιώργο, ο οποίος γεμάτος συγκίνηση στο φινάλε έσπευσε να συγχαρεί τους συντελεστές της σπουδαίας πρόκρισης, ενώ δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με τον τεχνικό της ομάδας Κυριάκο Κρεμμυδιώτη, αλλά και δύο εκ των πρωταγωνιστών τους ποδοσφαιριστές Ασπραδάκη και Καραμανώλα.

Related posts

Την Κυριακή η ετήσια Γενική Συνέλευση του Α.Ο Γοργογυρίου

Ο Τοπούζης αναλαμβάνει υπεύθυνος εκπαίδευσης διαιτητών της ΕΠΣ Τρικάλων

Με μία ωραία βραδιά και βράβευση του Γεώργιου Καραλή έκλεισε η σεζόν για την ομάδα των Τρικαλινών Αστυνομικών