Ποια είναι τα χρέη του ΑΟ Τρίκαλα;Τι γίνεται με τις προσφυγές;-Η θέση της πλευράς Αιβάζογλου

Το τελευταίο διάστημα γίνεται πολύς λόγος για τα χρέη που βαραίνουν τον ΑΟ Τρίκαλα, πόσα από αυτά είναι απαιτητά και τι θα πρέπει να πληρωθεί άμεσα.

Καθημερινά διαβάζουμε και μαθαίνουμε για διαφορετικά ποσά. Ποσά σε κάποιες των περιπτώσεων είναι ιλιγγιώδη.

Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα Ηλίας Αιβάζογλου είναι βέβαιο ότι γνωρίζει πολύ καλά τις απαντήσεις για όλα τα παραπάνω.

Εξ’ αρχής, αποδέχτηκε ότι υπάρχει το μπαν των 112 χιλιάδων ευρώ προς την πρώην ομάδα του Περλιέσι, το οποίο όμως θα πούμε για πολλοστή φορά ότι μπορεί άνετα να διακανονιστεί με πολύ μικρότερο χρηματικό ποσό.

Από κει και πέρα, σύμφωνα με τον κ. Αιβάζογλου οι οφειλές προς την ΕΠΟ δεν ξεπερνούν τις 30 χιλιάδες ευρώ και δεν ειναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν τον επόμενο ιδιοκτήτη, όταν η ομάδα ξαναγίνει ΠΑΕ.

Προσθέτει δε, ότι έχει ενημερώσει για αυτό, όσους ενδιαφέρθηκαν και συνομίλησαν μαζί του το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Τέλος, σχετικά με το θέμα των προσφυγών ο Ηλίας Αιβάζογλου διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έχει τραβήξει την εγγυητική, προσθέτοντας ότι όλες οι προσφυγές θα κριθούν εκεί που πρέπει και εν συνεχεία οι παίκτες θα λάβουν τα χρήματα που τους αναλογούν από την εγγυητική.

Να σημειωθεί ακόμη ότι είναι βέβαιο πως η ομάδα θα λάβει το Δεκέμβριο ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από το στοίχημα, το οποίο δε θα πάει στον Ηλια Αιβάζογλου, όπως κάποιοι πιστεύουν, αλλά στον τότε ιδιοκτήτη της ομάδας και με αυτό, θα μπορέσει να κλείσει άνετα όποιο οικονομικό άνοιγμα θα υπάρχει.

 

Related posts

Τα παιδιά, η πάλη και ……. ο ΑΠΣ Τρίκαλα !!!

Το Σάββατο 28/9 η παρουσίαση βιβλίου «Φωτεινές Γραφές» της Ευαγγελίας Μινάρδου Αδάμου

Επίσημο του Καρατάσιου στον ΑΟ Τρίκαλα