Πλούσια και αρνητική η παράδοση του ΑΟ Τρίκαλα στα εκτός με τη Νίκη Βόλου

25 φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν ο ΑΟ Τρίκαλα με τη Νίκη στο Βόλο.

Η παράδοση δεν είναι καθόλου καλή για τους κυανέρυθρους που μετρούν 18 ήττες, 4 ισοπαλίες και μόλις τρεις νίκες σε όλα αυτά τα ματς.

Μέσα από το πλούσιο και πληρέστατο αρχείο του καθηγητή-συγγραφέα Θεόδωρου Αλεξιάδη σας παρουσιάζουμε παρακάτω την προιστορία των αναμετρήσεων Νίκη Βόλου-Α.Ο Τρίκαλα.

Αναλυτικά:

1964-1965 Α’ ΕΘΝΙΚΗ

20 Δεκεμβρίου, 1964 Γήπεδο Νέας Ιωνίας
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΤΡΙΚΑΛΑ 1-0
Παρουσία 4.000 θεατών η Νίκη Βόλου και τα Τρίκαλα έπαιξαν ισάξια αλλά το σκορ έληξε 1-0 υπέρ των γηπεδούχων. Η ομάδα του Βόλου πάντως έκανε περισσότερες ευκαιρίες και σε μια από αυτές στο 24’ ο Κουκλάκης μετά από μεταβίβαση του Καλλιοντζή πέτυχε το γκολ που χάρισε τρείς πολύτιμους βαθμούς για την ομάδα του. Τα Τρίκαλα έπαιξαν δυνατά και κυνήγησαν με πείσμα την μπάλα μέχρι το τελευταίο λεπτό αλλά η Νίκη ήταν περισσότερο επικίνδυνη στις επιθέσεις της. Στο 48’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν αφού σουτ του Τζελαλίδη πρόσκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαπούλιου. Διακρίθηκαν οι Λύμπος, Μακρής και Κλαπανάρας και ο Ζαντέρογλου της Νίκης ήταν ο καλύτερος του γηπέδου. Πολύ καλός ο Ελβετός διαιτητής κ. Κέτπτελ. Να σημειώσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι αναγκάστηκαν λόγω τραυματισμού του Νίκα και Καλατζή να αγωνιστούν στο μεγαλύτερο μέρος της επανάληψης με εννέα παίκτες.

ΣΚΟΡΕΡ – 24’ Κουκλάκης [1-0]

ΤΡΙΚΑΛΑ – Λύμπος, Πανταζής, Νίκας, Μπρουζούκης, Κόκκαλης, Κλαπανάρας, Τζελαλίδης, Ζάχος, Χαριτίδης, Πουλιάνας, Καλατζής.

1965-1966 Α’ ΕΘΝΙΚΗ

16 Ιανουαρίου, 1966 Γήπεδο Νέας Ιωνίας
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΤΡΙΚΑΛΑ 0-1
Συνέχιζε ακάθεκτα προς την κορυφή η ομάδα των Τρικάλων που σημείωσε μια ακόμη νίκη εις το φετινό πρωτάθλημα αυτή την φορά μέσα στο Βόλου επί της τοπικής Νίκης με σκορ 0-1. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε αρκετά νωρίς και συγκεκριμένα στο 9’ ο Ζαφειρόπουλος που χάρισε τους βαθμούς της νίκης στους Τρικαλινούς και έστειλε το σωματείο στην αρκετά κολακευτική τρίτη θέση της βαθμολογίας. Η Νίκη Βόλου μετά το γκολ των φιλοξενούμενων ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, κυριάρχησε στο χώρο του κέντρου αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του διακριθέντος Μιχαηλίδη, ο οποίος για μια ακόμη αγωνιστική πραγματοποίησε έξοχη εμφάνιση. Εκτός από τον γκολκίπερ των Τρικάλων, ξεχώρισαν για τους «κυανέρυθρους» οι Μαυρίκος, Τόσκας και Ζαφειρόπουλος. Πολύ καλή η διαιτησία του Αυστριακού διαιτητή.

ΣΚΟΡΕΡ – 9’ Ζαφειρόπουλος [0-1]

ΤΡΙΚΑΛΑ – Μιχαηλίδης, Κόκκαλης, Ζυγκολίκας, Μπρουζούκης, Τόσκας, Μαυρίκος, Ζαφειρόπουλος, Κλαπανάρας, Καλατζής, Ζάχος, Ραχαβέλιας.

1967-1968 Β’ ΕΘΝΙΚΗ

12 Νοεμβρίου, 1967 Γήπεδο Νέας Ιωνίας
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΤΡΙΚΑΛΑ 3-2
Μεγαλειώδης εμφάνιση πραγματοποίησε η Νίκη Βόλου υποχρεώνοντας τα Τρίκαλα στην πρώτη τους φετινή ήττα με σκορ 3-2. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι κατά το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και δικαίως πήραν τους βαθμούς της νίκης ενώ τα Τρίκαλα είχαν την τεράστια ευκαιρία να φύγουν από τον Βόλο με τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά ο Ραχαβέλιας αστόχησε σε πέναλτι που καταλόγισε ο κάκιστος διαιτητής της συνάντησης κ.Κρεούζης εις τα τελευταία λεπτά του αγώνα. Τα γκολ της Νίκης Βόλου σημείωσαν οι Γάκης [με δυο πέναλτι] και Λεφάκης ενώ για τα Τρίκαλα οι Καλατζής και Ραχαβέλιας.

ΣΚΟΡΕΡ – 17’ Γάκης .πεν.[1-0], 43’ Καλατζής [1-1], 66’ Λεφάκης [2-1], 68’ Ραχαβέλιας [2-2], 71’ Γάκης .πεν.[3-2]

ΤΡΙΚΑΛΑ – Μιχαηλίδης, Πανταζής, Τόσκας, Νίκας, Κόκκαλης, Μαυρίκος, Συνάτκας, Ραχαβέλιας, Καλατζής, Ζαφειρόπουλος, Μπεβενίου.

1969-1970 Β’ ΕΘΝΙΚΗ

15 Φεβρουαρίου, 1970 Γήπεδο Νέας Ιωνίας
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΤΡΙΚΑΛΑ 2-0
Πραγματική απογοήτευση έζησαν οι εκδρομείς φίλαθλοι των Τρικάλων που μετέβηκαν στο Βόλο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας με την Νίκη Βόλου. [Συνολικά 4.500 θεατές είδαν το ματς].Το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας κέρδισε την αναμέτρηση με σκορ 2-0 αλλά παρά την ήττα τους οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν επικεφαλής της βαθμολογίας με τον Φωστήρα και την Χαλκίδα να «παραμονεύουν». Τα Τρίκαλα αγωνιστήκαν μουδιασμένα και νωθρά, δέχτηκαν τα τέρματα σχετικά νωρίς και υπέκυψαν φυσιολογικά στην ήττα. Στο 17’ ο Κουτσοκώστας άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Νίκης Βόλου ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Ρουμελιώτης έγραψε το 2-0 που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Κομνηνάκη.

ΣΚΟΡΕΡ – 17’ Κουτσοκώστας [1-0], 19’ Ρουμελιώτης [2-0]

ΤΡΙΚΑΛΑ – Ψωμιάδης, Πανταζής, Μάγγος, Ζάχος [Μαυρίκος], Γεωργίτσης, Νίκας, Χαριτίδης, Συνάτκας, Μπεβενίου, Καλατζής, Μυλωνάς [Κοκκοτούλης].

1970-1971 Β’ ΕΘΝΙΚΗ

30 Μαΐου, 1971 Γήπεδο Νέας Ιωνίας
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΤΡΙΚΑΛΑ 0-3
Θριαμβευτική νίκη επέτυχαν τα Τρίκαλα μέσα στο Βόλο επί την τοπική Νίκη με σκορ 0-3 και έτσι ισοβάθμησαν στην κορυφή της βαθμολογίας και θα χρειαστεί αγώνας κατατάξεως με τον Πανελευσινιακό να καθορίσει ποιος θα είναι ο πρωταθλητής του συγκεκριμένου ομίλου της Β’ Εθνικής και ποιος θα πάρει την άνοδο εις την Α’ Εθνική. Τα Τρίκαλα ήταν σαρωτικά και επεκράτησαν πλήρως. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 10’ όταν από σέντρα του Μπεβενίου, ο Συνάτκας από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Βογιάτζη, ο οποίος φέρει ευθύνη για το τέρμα αυτό ενώ έξι λεπτά αργότερα ο σκόρερ σημάδεψε με σουτ το δοκάρι των Βολιωτών. Στο 35’ ο Καλατζής έκανε άνω κάτω την άμυνα της Νίκης και την κατάλληλη στιγμή έκανε την σέντρα όπου ανενόχλητος ο Συνάτκας και πάλι διπλασίασε τα τέρματα των Τρικάλων. Στο 55’ ο Καλατζής χτύπησε φάουλ και ο Μπεβενίου με ωραίο σουτ έγραψε το τελικό 0-3. Από τους νικητές διακρίθηκαν οι Καλατζής, Μπεβενίου, Συνάτκας, Γεωργίτσης και ο Σιδηρόπουλος, ο οποίος σε δυο σημαντικές στιγμές του παιχνιδιού έσωσε την εστία του από βέβαιες παραβιάσεις. Διαιτητής ο κ.Πρωτονοτάριος.

ΣΚΟΡΕΡ – 10’ Συνάτκας [0-1], 35’ Συνάτκας [0-2], 55’ Μπεβενίου [0-3]

ΤΡΙΚΑΛΑ – Σιδηρόπουλος, Πανταζής, Νίκας, Γεωργίτσης, Παπασίμος, Κοτόβας, Γρηγορίου, Μπεβενίου, Καλατζής, Συνάτκας, Μυλωνάς.

1973-1974 Β’ ΕΘΝΙΚΗ

16 Ιουνίου, 1974 Γήπεδο Νέας Ιωνίας
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΤΡΙΚΑΛΑ 2-0
Η Νίκη Βόλου παρά την μετριότητα του παιχνιδιού νίκησε τα ζωηρά αλλά ελάχιστα επικίνδυνα Τρίκαλα εις το γήπεδο της Νέας Ιωνίας με σκορ 2-0. Ο αγώνας υπήρξε ανιαρός παρά το γεγονός ότι ήταν Θεσσαλικό ντέρμπι και μόνο κατά διαστήματα παίχτηκε καλό και ορθόδοξο ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι ήταν περισσότερο αποτελεσματικοί ιδίως στην αρχή της επανάληψης και έτσι η νίκη τους θεωρείται δικαία. Το σκορ άνοιξε ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του γηπέδου Ρηγινός στο 50’ ενώ το τελικό αποτέλεσμα έγραψε ο Δημόπουλος τρία λεπτά αργότερα. Καλή η διαιτησία του κ.Γεωργιάδη.

ΣΚΟΡΕΡ – 50’ Ρηγινός [1-0], 53’ Δημόπουλος [2-0]

ΤΡΙΚΑΛΑ – Χατζηγιάννης, Μπακάλης, Γεωργίτσης, Θεοδοσόπουλος [Μουλιώτας], Νίκας, Συνάτκας, Χονδρός [Ρίζος], Ασλάνογλου, Καραγεωργίου, Παραπραστανίτης, Κατσιάκος.

1974-1975 Β΄ ΕΘΝΙΚΗ

22 Ιανουαρίου, 1975 Γήπεδο Νέας Ιωνίας
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΤΡΙΚΑΛΑ 1-1
Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το Θεσσαλικό ντέρμπι ανάμεσα στην Νίκη Βόλου και τα Τρίκαλα εις την Νέα Ιωνία. Ο αγώνας ήταν μοιρασμένος με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες αφού περισσότερο οι ομάδες πρόσεχαν τις αμυντικές τους γραμμές παρά τις επιθετικές. Τα Τρίκαλα που συνέχισαν το αήττητο σερί τους για δέκατη αγωνιστική, απέσπασαν την ισοπαλία μέσα στην δύσκολη αυτή έδρα κατόπιν αγώνα που διεξήχθη υπό αθλητικά πλαίσια. Η Νίκη Βόλου άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ στο πρώτο ημίχρονο ενώ τα Τρίκαλα ισοφάρισαν με τον Γεωργίτση στα μέσα του δεύτερου μέρους.

ΣΚΟΡΕΡ – 32’ αυτογκόλ [1-0], 68’ Γεωργίτσης [1-1]

ΤΡΙΚΑΛΑ – Χατζηγιάννης, Βουνοτρυπίδης [Μουλιώτας], Γεωργίτσης, Νίκας, Μπακάλης, Κοσμάς, Χόνδρος, Καλατζής, Καραγεωργίου, Κατσιάκος [Συνάτκας], Παραπραστανίτης.

1976-1977 Β’ ΕΘΝΙΚΗ

10 Οκτωβρίου, 1976 Γήπεδο Νέας Ιωνίας
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΤΡΙΚΑΛΑ 2-0
Έξοχη η Νίκη Βόλου υπέταξε τα Τρίκαλα μέσα στην Νέα Ιωνία με σκορ 2-0. Το παιχνίδι ήταν δυνατό και πολλές φορές αρκετά σκληρό και οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι να κερδίσουν, κάτι που τελικά κατάφεραν. Το σκορ άνοιξε στο 28’ όταν ο Τριχιάς ανατράπηκε από τον Παπανικολάου και ο διαιτητής της συνάντησης κ.Μπάνκας καταλόγισε το πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Κράλλης αλλά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων μπλόκαρε την μπάλα και οι συμπαίκτες του έσπευσαν να τον συγχαρούν. Επειδή όμως ο Χατζηγιάννης κρατούσε την μπάλα στα χέρια του την στιγμή που γινόταν όλο αυτό, ο διαιτητής έδωσε επανάληψη του πέναλτι και αυτή την φορά ο Κράλλης ευστόχησε. Στην συνέχεια τα Τρίκαλα αντέδρασαν και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν το ματς χωρίς ωστόσο να το κατορθώνουν. Έτσι στο 70’ ο Τσόχας με κοντινή προβολή επέτυχε και δεύτερο τέρμα για την Νίκη Βόλου. Από τα Τρίκαλα διακρίθηκαν οι Μουλιώτας και Μαρδάνης.

ΣΚΟΡΕΡ – 28’ Κράλλης .πεν. [1-0], 70’ Τσόχας [2-0]

ΤΡΙΚΑΛΑ – Χατζηγιάννης, Μουλιώτας, Μυλωνάς, Μπακάλης, Καραγεωργίου, Παπανικολάου [Μπέσσας], Μαρδάνης, Μπατάλας, Παραπραστανίτης [Κοσμάς], Λαγάρας, Κατσιάκος.

1977-1978 Β’ ΕΘΝΙΚΗ

22 Ιανουαρίου, 1978 Γήπεδο Νέας Ιωνίας
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΤΡΙΚΑΛΑ 5-0
Εκπληκτική νίκη επέτυχε η Νίκη Βόλου επί του συγκροτήματος των Τρικάλων με το επιβλητικό σκορ των 5-0, το οποίο προκάλεσε αίσθηση στους «κύκλους» της Β’ Εθνικής. Όσοι όμως παρακολούθησαν το παιχνίδι δεν εξεπλάγησαν από την εξέλιξη του αγώνα, ο οποίος ήταν ένας μονόλογος των γηπεδούχων. Τα Τρίκαλα μολονότι κέρδισαν το στρίψιμο του κέρματος διάλεξαν περιέργως την περιοχή του βούρκου και μη μπορώντας να αμυνθούν σωστά δέχτηκαν τρία γκολ στο πρώτο μέρος «ουσιαστικά» χάνοντας από εκείνη την στιγμή το ματς. Ο «χορός» των τερμάτων άρχισε στο 8’ όταν ο Αιδαιλιώτης άνοιξε το σκορ για την Νίκη Βόλου. Στο 40’ ο Βουρούκος με ωραία κεφαλιά κατόπιν κόρνερ του Παπαγιάννη επέτυχε το δεύτερο γκολ ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Κράλλης έγραψε το 3-0. Στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου τα Τρίκαλα αντέδρασαν και έχασαν σπάνια ευκαιρία να μειώσουν στο 66’ με τον Παραπραστανίτη. Στο 83’ και 86’ ο Κουτσοκώστας με δυο προσωπικά τέρματα σημείωσε το 4-0 και 5-0 αντίστοιχα. Από τους φιλοξενούμενους διακρίθηκαν οι Παραπραστανίτης και Ψωφάκης. Πολύ καλός ο Πειραιώτης διαιτητής κ.Γλυνός.

ΣΚΟΡΕΡ – 8’ Αιδαλιώτης [1-0], 40’ Βουρούκος [2-0], 45’ Κράλλης [3-0], 83’ Κουτσοκώστας [4-0], 86’ Κουτσοκώστας [5-0]

ΤΡΙΚΑΛΑ – Τικταπανίδης, Μαντέλας [Μουλιώτας], Καραβασίλης, Μπακάλης, Παραπραστανίτης, Ψωφάκης, Φάσσας [Λαγάρας], Μαρδάνης, Μπατάλας, Χονδρός, Κοσμάς.

1978-1979 Β’ ΕΘΝΙΚΗ

26 Νοεμβρίου, 1978 Γήπεδο Νέας Ιωνίας
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΤΡΙΚΑΛΑ 0-0
Μετά από πολύ άσχημη εμφάνιση η Νίκη Βόλου παραχώρησε ισοπαλία άνευ τερμάτων στα Τρίκαλα. Ενδεικτικό της απογοήτευσης των φιλάθλων είναι ότι αποδοκίμαζαν συνεχώς τους γηπεδούχους ενώ χειροκροτούσαν τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πήραν εύκολα το ισόπαλο αποτέλεσμα. Εάν οι Τρικαλινοί είχαν περισσότερη αυτοπεποίθηση και πίστη θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει το παιχνίδι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα Τρίκαλα πέτυχαν τέρμα στο 81’ με τον Κοσμά το οποίο κακώς ακυρώθηκε διότι ο Παραπραστανίτης έκανε φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα της Νίκης, Καραϊσκο. Επίσης στο 24’ οι Βολιώτες ζήτησαν πέναλτι όταν ο Μυλωνάς απέκρουσε με το χέρι εντός περιοχής. Από τα Τρίκαλα καλύτεροι οι Μυλωνάς και Παραπραστανίτης. Ο διαιτητής κ.Σούφερης δεν τα πήγε καλά και αδίκησε και τις δυο ομάδες.

ΤΡΙΚΑΛΑ – Παπαευθυμίου, Μαντέλας, Μυλωνάς, Μπακάλης, Μπατάλας, Ζήκος, Παπαγεωργίου, Ψωφάκης, Κοσμάς [Ζορμπάς], Παραπραστανίτης, Παζαίτης [Φάσσας].

1979-1980 Β’ ΕΘΝΙΚΗ

2 Μαρτίου, 1980 Γήπεδο Νέας Ιωνίας
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΤΡΙΚΑΛΑ 2-0
Σε ένα παιχνίδι με δυο όψεις η Νίκη Βόλου νίκησε στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας την ομάδα των Τρικάλων με σκορ 2-0. Συγκεκριμένα τα Τρίκαλα κυριάρχησαν στο Α’ ημίχρονο αλλά δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν την υπεροχή τους. Στο 29’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπάνια διπλή ευκαιρία αλλά ο τερματοφύλακας Χατζής έκανε απίστευτες αποκρούσεις για να κρατήσει το μηδέν. Στην επανάληψη η Νίκη Βόλου «αναστήθηκε» και ήταν όμως με την σειρά του σαφώς πιο αποτελεσματική σημειώνοντας δυο γκολ που την οδήγησαν στην επιτυχία. Στο 65’ μετά από ωραίο συνδυασμό του Μαλάκου και Χανταμπάκη, η μπάλα έφτασε στον αριστερό οπισθοφύλακα Σταμουλάκη, ο οποίος με γωνιακό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Μπαζή. Επτά λεπτά αργότερα ο διακριθέντος Χανταμπάκης με κεφαλιά σημείωσε το τελικό 2-0. Από τα Τρίκαλα διακρίθηκαν οι Μαρδάνης, Λαγάρας και Παπαγεωργίου. Διαιτητής ο κ.Γιασόγλου.

ΣΚΟΡΕΡ – 65’ Σταμουλάκης [1-0], 72’ Χανταμπάκης [2-0]

ΤΡΙΚΑΛΑ – Μπαζής, Μουλιώτας, Μπουκουβάλας, Μαρδάνης, Μπακάλης, Παραπραστανίτης, Λαγάρας, Αναστασίου [Παπαγεωργίου], Κωστούλας, Ζήκος, Πάτρας.

1980-1981 Β’ ΕΘΝΙΚΗ

28 Σεπτεμβρίου, 1980 Γήπεδο Νέας Ιωνίας
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΤΡΙΚΑΛΑ 4-1
Δυνατή, γρήγορη και αποφασιστική στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της η Νίκη Βόλου επιβλήθηκε άνετα των Τρικάλων με σκορ 4-1 μέσα σε ένα βαρύ γήπεδο από βροχή. Οι νικητές δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους που επιχείρησαν να κρατήσουν μια ισορροπία στο παιχνίδι αλλά και να διαφυλάξουν την τακτική τους, δηλαδή καθαρά αμυντική. Η νίκη των «κυανόλευκων» ήρθε εύκολα αφού και κυριαρχία είχαν σ’ όλο το παιχνίδι και φάσεις για γκολ έφτιαξαν σε αντίθεση με τα Τρίκαλα που δυσκολευόταν να βγουν από τα καρέ τους. Στο 11’ και στο 25’ ο Δήμου με δυο αλλεπάλληλα τέρματα έδωσε προβάδισμα με 2-0 για την Νίκη Βόλου ενώ στο 34’ ο Τουμπουλίδης αύξησε την διάφορα ακόμη περισσότερο. Στο 49’ ο ίδιος παίκτης έκανε το 4-0 ενώ επτά λεπτά πριν την λήξη ο Κωστούλας πέτυχε το γκολ της τιμής για τον Α.Ο.Τ. Στο τέλος η ηρωικοί φίλαθλοι της Νίκης Βόλου χειροκρότησαν θερμά τους παίκτες τους.

ΣΚΟΡΕΡ – 11’ Δήμου [1-0], 25’ Δήμου [2-0], 34’ Τουμπουλίδης [3-0], 49’ Τουμπουλίδης [4-0], 83’ Κωστούλας [4-1]

ΤΡΙΚΑΛΑ – Παπαευθυμίου, Μουλιώτας, Μπουκουβάλας, Μαρδάνης [Αναστασίου], Μπατάλας, Μαντέλας, Κωστούλας, Πάτρας, Λαγάρας, Παπαγεωργίου, Ψωφάκης [Ζήκος].

1981-1982 Β’ ΕΘΝΙΚΗ

7 Φεβρουαρίου, 1982 Γήπεδο Νέας Ιωνίας
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΤΡΙΚΑΛΑ 2-1
Η Nίκη Βόλου ανώτερη στον τεχνικό τομέα δάμασε τα αποφασιστικά Τρίκαλα με σκορ 2-1. Έγινε ένα αρκετά καλό ματς αφού τα Τρίκαλα ήρθαν στο Βόλο να παίξουν ανοιχτό ποδόσφαιρο χωρίς να κλειστούν στην άμυνα ενώ οι παίκτες της Νίκης πραγματοποίησαν αρκετά ευθύβολα σουτ. Το διάστημα 46’ – 70’ ήταν το καλύτερο για τους γηπεδούχους όπου η εστία των Τρικάλων πέρασε σοβαρούς κινδύνους. Στο 63’ ο Βούλγαρης άνοιξε το σκορ για την Νίκη Βόλου με συρτό σουτ ύστερα από μεταβίβαση του Σταυρίδη. Τρία λεπτά αργότερα ο Σταυρίδης έκανε στο 2-0 ύστερα από πάσα του Ζαγκαβιέρο. Όταν όμως εξέπνευσε αυτό το διάστημα οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν γκολ με τον Λαγάρα με σουτ από πλάγια θέση στο 75’ και είχαν δυο δοκάρια ένα με Κωστούλα στο 77’ και ένα με τον Παπαγεωργίου στο 83’. Βεβαία το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία αφού οι φιλοξενούμενοι όντως πίεσαν ασφυκτικά προς το τέλος. Από τα Τρίκαλα διακρίθηκαν οι Λαγάρας, Παπαγεωργίου, Πάτρας και Παπαευθυμίου. Άριστος ο διαιτητής κ.Ρηνίος.

ΣΚΟΡΕΡ – 63’ Βούλγαρης [1-0], 66’ Σταυρίδης [2-0], 75’ Λαγάρας [2-1]

ΤΡΙΚΑΛΑ – Παπαευθυμίου, Μαντέλας [Κατσαρός], Μπουκουβάλας, Ζορμπάς, Μπατάλας, Ιακωβάκης, Λαγάρας, Παπαγεωργίου, Βαλοτάσιος [Πάντος], Πάτρας, Κωστούλας.

1982-1983 Β’ ΕΘΝΙΚΗ

13 Μαρτίου, 1983 Γήπεδο Νέας Ιωνίας
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΤΡΙΚΑΛΑ 2-1
Με περισσότερη ευκολία απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, η Νίκη Βόλου κέρδισε τα Τρίκαλα με σκορ 2-1 και ξανά μπήκε στο «χορό» των διεκδικητών του τίτλου. Η Βολιώτικη ομάδα κέρδισε δίκαια, διατήρησε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και έχασε ακόμη πολλές ευκαιρίες. Ειδικά στο α’ μέρος, το παιχνίδι ήταν μονόλογος της Νίκης, η οποία στο διάστημα αυτό πέτυχε και τα δυο γκολ. Τα Τρίκαλα αρκέσθηκαν σε αντεπιθέσεις μια εκ των οποίων και απέφερε το μοναδικό τους γκολ. Στο 18’ Ζορμπάς έκοψε με το χέρι μέσα στην περιοχή σέντρα του Ζαγκαβιέρου και ο Βούλγαρης ευστόχησε στο πέναλτι ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 23’ από σέντρα του Δουζένη, ο ηγέτης της Νίκης, Ζαγκαβιέρος με γυριστή κεφαλιά έκανε το σκορ 2-0. Στο 60’ από φαλτσαριστή σέντρα του Βούλγαρη, η μπάλα ξέφυγε από τα χέρια του Παπαευθυμίου και μπήκε στα δίχτυα αλλά ο διαιτητής κ.Μεντίζης ακύρωσε το γκολ για επιθετικό φάουλ του Κατσίκα. Στο 65’ ο Κατσίκας είχε σουτ στο δοκάρι ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Γκαντιάς με δυνατό πλάγιο σουτ μείωσε το σκορ για τα Τρίκαλα σε 2-1. Τέλος στο 80’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γκένας. Διακρίθηκαν από τα Τρίκαλα οι Ζορμπάς και Γκαντιάς.

ΣΚΟΡΕΡ – 18’ Βούλγαρης .πεν.[1-0], 23’ Ζαγκαβιέρος [2-0], 66’ Γκαντιάς [2-1]

1983-1984 ΚΥΠΕΛΛΟ

21 Δεκεμβρίου, 1983 Γήπεδο Νέας Ιωνίας Φάση των «64»
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΤΡΙΚΑΛΑ 3-1
Καλύτερη η Νίκη Βόλου απέκλεισε δίκαια τα Τρίκαλα νικώντας τα με σκορ 3-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 8’ με σουτ του
Κατιανού και στο 39’ ο Βαταμίδης έκανε το 2-0. Τα Τρίκαλα μείωσαν στο 54’ με πλασέ του Πάτρα ενώ δέκα λεπτά αργότερα η Νίκη Βόλου σημείωσε το 3-1 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζαγκαβιέρο. Στο πέναλτι υπέπεσε ο Δήμου όταν απέκρουσε με το χέρι στην γραμμή κεφαλιά του Βαταμίδη, ο οποίος να σημειώσουμε είχε και δοκάρι στο 2’. Από τα Τρίκαλα ξεχώρισαν μόνο οι Δ.Γκένας, Αναστασίου και Πάτρας. Καλή η διαιτησία του κ.Αμυγδαλά. Στα αξιοσημείωτα και οι δυο ομάδες θα συνεχίσουν την χρονιά με νέους προπονητές αφού η Νίκη Βόλου συμφώνησε με τον κ.Καρακασίδη και τα Τρίκαλα με τον κ.Τερζανίδη.

ΣΚΟΡΕΡ – 8’ Καταιανός [1-0], 39’ Βαταμίδης [2-0], 54’ Πάτρας [2-1], 64’ Ζαγκαβιέρος .πεν.[3-1]

ΤΡΙΚΑΛΑ – Λαφαζάνης, Χάρλας, Δ.Γκένας, Ιακωβάκης [Κατσαρός], Δήμου, Κρικέλης, Λαγάρας, Αναστασίου [Βαγενάς], Πιάζας, Κωστούλας, Πάτρας.

ΤΡΙΚΑΛΑ – Παπαευθυμίου, Κατσαρός, Ζορμπάς, Κρικέλης, Μπατάλας, Γκαντιάς, Αναστασίου [Δήμου], Κωστούλας, Π.Γκένας, Παπαγεωργίου [Ιακωβάκης], Πάτρας.

1990-1991 ΚΥΠΕΛΛΟ

2 Σεπτεμβρίου, 1990 Γήπεδο Νέα Ιωνίας 2ος αγώνας ομίλου
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΤΡΙΚΑΛΑ 1-1
Δυνατή μάχη διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας όπου η τοπική Νίκη Βόλου και τα Τρίκαλα αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Το αποτελέσματα σε γενικές γραμμές κρίνεται δίκαιο παρά την υπεροχή που διατήρησαν οι γηπεδούχοι ενώ σαφώς είναι ευνοϊκό προς τα Τρίκαλα που απέσπασαν τον βαθμό σε μια πολύ δύσκολη έδρα.

1990-1991 Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

17 Φεβρουαρίου, 1991 Γήπεδο Νέας Ιωνίας
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΤΡΙΚΑΛΑ 3-0
Η επικράτηση της Νίκης Βόλου επί των Τρικάλων με σκορ 3-0 είναι αποτέλεσμα μιας διαρκούς υπεροχής και σαφέστατης ανωτερότητας της σ’ ολόκληρη την διάρκεια του ματς. Τα Τρίκαλα έπαιξαν περισσότερο αμυντικά έχοντας στόχο την ισοπαλία. Δεν το κατόρθωσαν όμως , μια και η Νίκη Βόλου άρχισε την παραγωγή από πολύ νωρίς και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Γιώργο Βλαχούδη κυριολεκτικά διέλυσε την αμυντική γραμμή της ομάδος του κ.Κερμανίδη. Το 1-0 πέτυχε ο Καϊμπαλίδης στο 41’ ενώ ο Βλαχούδης στο 77’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το 3-0 σημείωσε στο 88’ ο Καρρόπουλος. Δικαία και άνετη επικράτηση με άλλα λόγια. Διαιτητής ο κ.Δινάκης.

ΣΚΟΡΕΡ – 41’ Καϊμπαλίδης [1-0], 77’ Βλαχούδης [2-0], 88’ Καρρόπουλος [3-0]

ΤΡΙΚΑΛΑ – Καρκαλάτος, Ρούσσας, Παπαευθυμίου [Βλαχάβας], Κολτσίδας, Στάμος, Πράππας, Αντωνίου, Τζώρτζης, Ρουσουμάνης, Γκουγκουλής, Θώμος [Παρασκευάς].

1993-1994 Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

5 Ιανουαρίου, 1994 Γήπεδο Νέας Ιωνίας
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ –ΤΡΙΚΑΛΑ 2-1
Άδικη ήττα υπέστη η ομάδα των Τρικάλων μέσα στην Νέα Ιωνία κατόπιν 1.300 περίπου θεατές από την Νίκη Βόλου με σκορ 2-1. Οι φιλοξενούμενοι «πλήρωσαν» ακριβά τα λάθη της άμυνας τα οποία εκμεταλλευτήκαν οι παίκτες της Νίκης και έτσι οι «κυανέρυθροι» συνέχισαν μια αρνητική παράδοση μέσα στο συγκεκριμένο γήπεδο όπου τα τελευταία χρόνια φεύγουν ηττημένοι. Τα Τρίκαλα που πλέον έμειναν δέκα βαθμοί πίσω από την δεύτερη προνομιούχος θέση χωρίς αμφιβολία αδικούνται από το τελικό σκορ. Μόλις στο 7’ και στην πρώτη επίθεση της, η Νίκη Βόλου άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Αλμπέρι. Στην εκπνοή όμως του πρώτου μέρος ο Γκανάς με απ’ ευθείας σέντρα σουτ ισοφάρισε σε 1-1 για τα Τρίκαλα. Στο 55’ ο Διαμαντάρας με σουτ που πρώτα χτύπησε το δοκάρι του Τάκου και κατέληξε στην συνέχεια στα δίχτυα του σημείωσε το 2-1 για τους γηπεδούχους που από το σημείο αυτό ήταν απλώς «θεατές». Στο 76’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Ρουσουμάνη ενώ στο 80’ κανονικότατο γκολ του Τζώρτζη ακυρώθηκε κάτι που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των Τρικάλων που αδίκως έχασαν βαθμούς.

ΣΚΟΡΕΡ – 7’ Αλμπέρι [1-0], 45’ Γκανάς [1-1], 55’ Διαμαντάρας [2-1]

ΤΡΙΚΑΛΑ – Τάκος, Γκανάς, Κατσιούλας, Πρεκαντές, Γκαλίτσιος, Δοδοντσάκης, Κωνσταντινίδης [Τζώρτζης], Παπακωνσταντίνου, Ρουσουμάνης, Κνέζεβιτς, Θώμος.

1994-1995 Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

14 Μαΐου, 1995 Γήπεδο Νέας Ιωνίας
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ- ΤΡΙΚΑΛΑ 2-0

Καλύτερη η Νίκη Βόλου κέρδισε με σχετική άνεση τα Τρίκαλα με σκορ 2-0 στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας και διατήρησε έστω τις λίγες ελπίδες που έχει για άνοδο αφού μείωσε την διάφορα με το Τρικαλινό συγκρότημα που βρίσκεται στην δεύτερη θέση σε έξι βαθμούς. Οι γηπεδούχοι παίζοντας με πάθος και αποφασιστικότητα κέρδισαν κατά κράτος τους αντίπαλους τους ενώ είχαν και τις ευκαιρίες να πετύχουν μεγαλύτερο σε έκταση σκορ. Τα Τρίκαλα πραγματοποίησαν κάκιστη εμφάνιση και σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν έδειξαν ικανοί για καλύτερο αποτέλεσμα. Ο Ανδρουτσόπουλος άνοιξε το σκορ για την Νίκη Βόλου στο 25’ ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Τσουφλόγλου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι δέκα λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο μέσος Πανόπουλος ο οποίος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Δοδοντσάκη. Καλή η διαιτησία του κ.Γιανναδάκη ο οποίος απέβαλε τον Τσιούμα και Κωνσταντινίδη.

ΣΚΟΡΕΡ – 25’ Ανδρουτσόπουλος [1-0], 80’ Τσουφλόγλου .πεν.[2-0]

ΤΡΙΚΑΛΑ – Κατσιαούνης, Δοδοντσάκης, Πράππας [Γκουγκουλής], Γκαραγκούνης, Παπακωνσταντίνου, Ταβουκτσής, Μούτσιος, Βάσι, Μανίκας, Καραϊσκος [Τσιούκας], Κωνσταντινίδης.

1996-1997 Β’ ΕΘΝΙΚΗ

15 Δεκεμβρίου, 1996 Γήπεδο Νέας Ιωνίας
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΤΡΙΚΑΛΑ 1-0

Με χαρακτηριστική άνεση η Νίκη Βόλου επιβλήθηκε με το φτωχό 1-0 των γειτονικών Τρικάλων σε ένα ματς που καθήλωσε τους περίπου 3.000 θεατές που βρεθήκαν στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας. Παρότι απουσίαζε η ραχοκοκαλιά της αμυντικής γραμμής των γηπεδούχων, οι φιλοξενούμενοι δεν κατόρθωσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Μητρομάρα. Αντίθετα ο γκολκίπερ των Τρικάλων, Κατσιαούνης ήταν σχεδόν πάντα υπό πίεση και πραγματοποίησε θαυμάσια εμφάνιση κρατώντας το σκορ σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Μοναδική φορά που νικήθηκε ήταν στο 46’ όταν ο Γιαννακίδης με γυριστό σουτ πέτυχε το μοναδικό και νικητήριο γκολ της αναμέτρησης. Το πρώτο μέρος κύλησε με την Νίκη Βόλου να χάνει καταπληκτικές ευκαιρίες. Στο 4’, 23’ και 43’ ο Παφλιάς ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής αφού δεν κατόρθωσε να νικήσει τον Κατσιαούνη ο οποίος επίσης στο 38’ αντέδρασε θετικότατα σε ισχυρό σουτ του Γκόλε. Η επανάληψη κύλησε με το ίδιο μοτίβο και πάλι ο Παφλιάς στο 79’ και 83’ δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του έξοχου Κατσιαούνη. Η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία των φιλοξενούμενων σημειώθηκε στο 85’ όταν ο Μανίκας που μπήκε αλλαγή δυο λεπτά νωρίτερα σούταρε δυνατά και η μπάλα πέρασε μόλις δίπλα από την εστία του Μητρομάρα. Εκτός από τον Κατσιαούνη διακριθήκαν οι Μουστακίδης και Στοϊνοβιτς. Διαιτητής ο κ.Μικρόπουλος.

ΣΚΟΡΕΡ – 46’ Γιαννακίδης [1-0]

ΤΡΙΚΑΛΑ – Κατσιαούνης, Θεοδοσιάδης, Κυζιρίδης [Μανίκας], Α.Τερζής, Πρεκαντές, Ζάρρας, Μουστακίδης, Στοϊνοβιτς, Τσιούκας [Γκανάς], Γκαϊτς [Τσικρικάς], Πολυζωϊδης.

1997-1998 Β’ ΕΘΝΙΚΗ

12 Απριλίου, 1998 Γήπεδο Νέας Ιωνίας
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΤΡΙΚΑΛΑ 1-0
Κυριακή των Βαΐων – ψάρι κατά γραφάς τρώνε – κεφαλιά «ψαράκι» κέρασε και ο Τριχιάς τα Τρίκαλα, χαρίζοντας έτσι στην Νίκη Βόλου το «τρίποντο» με σκορ 1-0. Σε σέντρα του Χρυσοστομίδη από μπαλιά του Κάστρο στο 57’, ο νεαρός επιθετικός πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και ανάγκασε τον προπονητή των γηπεδούχων, Γκέντ Πρόκοπ να δηλώνει ευχαριστημένος από την υπερπροσπάθεια των παικτών του στο β’ γύρο όπου η ομάδα πλέον ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Η Νίκη Βόλου ξεκίνησε δυνατά το ματς και έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο 5’ με τον Παφλιά, 14’ με τον Κάστρο και 32’ με τον Κόφφα. Τα Τρίκαλα έφτασαν κοντά στο γκολ στο 43’ με τον Αγγελόπουλο ο οποίος μόλις είχε μπει στο παιχνίδι στην θέση του Κουτάκο. Στην επανάληψη και μετά το γκολ του Τριχιά, η Νίκη Βόλου έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες να πετύχει το 2-0 με τον Κάστρο στο 69’ και 71’. Πρώτος παίκτης των Τρικάλων ο νεαρός τερματοφύλακας Κώστας Ζαφείρης που πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση. Θετικοί επίσης οι Πρεκαντές, Καραπέτσας και Αγγελόπουλος. Πολύ καλή η διαιτησία του Λαρισαίου κ.Νίτσα.

ΣΚΟΡΕΡ – 57’ Τριχιάς [1-0]

ΤΡΙΚΑΛΑ – Ζαφείρης, Πρεκαντές, Αγγέλης, Θεοδοσιάδης, Λαγούλιας, Πράππας, Κουτάκος [Αγγελόπουλος], Γκάιτς [Μπέκας], Καραπέτσας, Ντάμπιτς [Μιρίλοβιτς], Τσιούκας.

1998-1999 Β’ ΕΘΝΙΚΗ

7 Φεβρουαρίου, 1999 Γήπεδο Νέας Ιωνίας
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΤΡΙΚΑΛΑ 1-1
Ντέρμπι με τα όλα του ήταν το ματς στην Νέα Ιωνία όπου η Νίκη Βόλου και τα Τρίκαλα ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Το παιχνίδι ήταν δυνατό, είχε πάθος, αποβολές και αμφισβητούμενες φάσεις ενώ να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του κ.Παπαπαναγιώτου. Τα Τρίκαλα πάντως παρέμειναν αήττητα για έντεκα σερί αγωνιστηκές. Το παιχνίδι «πήρε φωτιά» στο 13’ όταν ακυρώθηκε γκολ του Αντεμάρ αφού ο διαιτητής είδε ότι προηγουμένως η μπάλα στην σέντρα του Ντόντη είχε βγει άουτ. Στο 44’ αποβλήθηκε ο προπονητής της Νίκης, Πέτρος Μίχος για διαμαρτυρία και στο επόμενο λεπτό το τοπικό συγκρότημα άνοιξε το σκορ. Ο Σαμολαδάς πάσαρε στον Αλντεμάρ και αυτός με γυριστό σουτ έκανε το 1-0. Στο β’ ημίχρονο, η μια φάση διαδεχόταν την άλλη. Η λύτρωση για τα Τρίκαλα ήρθε εννέα λεπτά πριν την λήξη όταν ο Μπέκας με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στον Κοντόβα. Στο 91’ ήταν η σειρά του προπονητή των Τρικάλων, Μιχάλη Φιλίππου να αποβληθεί διότι εμπόδισε παίκτη της Νίκης να εκτελέσει πλάγιο ενώ στο 94’ ο Ρόντιτς «σημάδεψε» το δοκάρι της Βολιώτικης ομάδας χάνοντας έτσι μοναδική ευκαιρία να χαρίσει την νίκη στα Τρίκαλα. Και οι δυο ομάδες τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες καθώς ο Αγγελόπουλος στο 77’ και ο Καλπάκης στο 83’ αντίκρισαν δυο φορές την κίτρινη κάρτα. Διακρίθηκαν ιδιαίτερα για τους φιλοξενούμενους οι Μιρίλοβιτς, Μπέκας, Χλωρός και Ρόντιτς ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι στο 46’ δίνοντας πνοή.

ΣΚΟΡΕΡ – 45’ Αλντεμάρ [1-0], 81’ Μπέκας [1-1]

ΤΡΙΚΑΛΑ – Ζαφείρης, Α.Αγγελόπουλος, Πρεκαντές [Ρόντιτς], Πράππας, Κώτσιος, Μουρατίδης, Χλωρός, Μπέκας, Ιορδανίδης [Μπαταγιάννης], Μιρίλοβιτς [Βάσιτς], Τσακμακίδης.

2002-2003 Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

15 Δεκεμβρίου, 2002 Γήπεδο Νέας Ιωνίας
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΤΡΙΚΑΛΑ 2-1
Επέστρεψε στις επιτυχίες η ομάδα της Νίκης Βόλου αφού κατάφερε να κερδίσει τα Τρίκαλα με σκορ 2-1 στο θεσσαλικό ντέρμπι της αγωνιστικής. Έχοντας στο πλευρό της 1.500 περίπου φίλαθλους της, η Νίκη Βόλου επικράτησε έστω και δύσκολα και γεύτηκε μετά από πέντε αγωνιστικές μέρες την χαρά της νίκης. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά στο 7’ προηγήθηκαν στο σκορ με δυνατό σουτ του Παππά που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γκούλιο. Στο 21’ όμως τα Τρίκαλα αντέδρασαν και ύστερα από σύγχυση στην άμυνα της Νίκης, ο Ανδρέας Τσιούκας με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στην συνέχεια ο αγώνας έγινε αμφίρροπος με το τοπικό συγκρότημα να έχει την υπεροχή αλλά με τους φιλοξενούμενους να είναι πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους. Στο 75’ όμως και μετά από φάουλ του Ανδρουτσόπουλου, ο Πέτρου με ωραία κεφαλιά σημείωσε το δεύτερο και νικητήριο τέρμα για την ομάδα της Νέας Ιωνίας. Καλή η διαιτησία του κ.Νυβριώτη.

ΣΚΟΡΕΡ – 7’ Παππάς [1-0], 21’ Α.Τσιούκας [1-1], 75’ Πέτρου [2-1]

ΤΡΙΚΑΛΑ – Γκούλιος, Θεοδοσιάδης [Γκαρνάρας], Παπαευθυμίου, Λαζάρου, Α.Σκρέκας, Α.Τσιούκας, Ρίζος, Εφεντόπουλος, Τόνκοβιτς, Π.Παπαστεριάδης [Μιχαλόπουλος], Λαγάρας [Παπακώστας].

2009-2010 Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

18 Απριλίου, 2010 Γήπεδο Βόλου
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΤΡΙΚΑΛΑ 0-2
Παίζοντας κατά διαστήματα εκπληκτικό ποδόσφαιρο και με τον Γιάννη Χρυσάφη σε μεγάλη μέρα, ο Α.Ο. Τρίκαλα πέρασε νικηφόρα από το Πανθεσσαλικό Στάδιο κερδίζοντας με σκορ 0-2 την ομάδα της Νίκης Βόλου. Η επιτυχία αυτή σε συνδυασμό με άλλα αποτελέσματα πλέον βάζει τους «κυανέρυθρους» σε κατάσταση ανόδου και με ευνοϊκό πρόγραμμα όλα δείχνουν θετικά για το συγκρότημα του Ζόραν Μπάμποβιτς. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν σοβαροί στην Μαγνησία και κατόρθωσαν να ανοίξουν το σκορ στο 18’ όταν ο Χρυσάφης με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ επέτυχε το 0-1 ενώ στο 56’ ο ίδιος παίκτης κλείδωσε την νίκη για τον ΑΟΤ που επέβαλλε τον ρυθμό του. Η Νίκη Βόλου βρέθηκε σε κακή μέρα και σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν κατάφερε να μπει στο ματς. Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ.Δημητρόπουλος.

ΣΚΟΡΕΡ – 18’ Χρυσάφης [0-1], 56’ Χρυσάφης [0-2]

ΤΡΙΚΑΛΑ – Τόλιος, Γεωργίου, Γιώτας, Κοιλιάρας, Τροΐρης, Θεοδοσιάδης, Σαββίδης, Τελκίνσκι, Ένοκ, Μίνγκας (Φουρτούνης), Χρυσάφης (Διαμάντης).

2019-2020 Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

21 Δεκεμβρίου, 2019 Γήπεδο Νεάπολης, Βόλου
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΤΡΙΚΑΛΑ 2-0
Η 13η αγωνιστική και τελευταία του πρώτου γύρου αποδείχτηκε γρουσούζικη για τον ΑΟ Τρίκαλα. Όχι ότι φταίει η αγωνιστική αλλά η απόδοση στο Βόλο και έτσι ήρθε η επικράτηση με 2-0 από την Νίκη. Μια ήττα που μπορεί να ήταν η πρώτη στο πρωτάθλημα στα Τρίκαλα, αλλά ήταν σαφές ότι η παρουσία των Τρικάλων δεν ήταν η αναμενόμενη. Η εικόνα της ομάδας ήταν τέτοια που δικαιολογημένα ήρθε η πρώτη αποτυχία, αφού δεν υπήρχε καθαρή σκέψη και η επιβλητικότητα άλλων αγώνων. Αν και ξεκίνησαν καλά χάνοντας δυο ευκαιρίες, τα Τρίκαλα στην συνέχεια αιφνιδιάστηκαν από το προβάδισμα της Νίκης και ουδέποτε συνήλθαν. Στο 23’ λοιπόν ο Ντομίνγκεθ χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα από τους αμυντικούς των Τρικάλων, βρήκε χώρο και με ένα ξηρό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιακουμή για το 1-0. Ο ΑΟΤ θα ανέμεινε κανείς να αντιδράσει στην επανάληψη αλλά δυστυχώς δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα του αγώνα και έτσι στο 75’ ο Γκαρσία με απευθείας χτύπημα φάουλ πέτυχε το 2-0 και ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι. Διαιτητής της συνάντησης ο κ.Πανυτσίδης ο όποιος έδειξε έξι κίτρινες κάρτες – τρείς για κάθε ομάδα.

ΣΚΟΡΕΡ – 23’ Ντομίνγκεθ [1-0], 75’ Γκαρσία [2-0]

ΤΡΙΚΑΛΑ – Γιακουμής, Σανδραβέλης, Νιάρος [Ντόσης], Βέρτζος, Γιαννίτσης, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Παπαγεωργίου, Λώττας [Γρηγορόπουλος], Πελάεθ, Σταματής [Τσίπρας]

Related posts

Δοκιμάστηκε στον Παναιτωλικό ο πορτιέρο Ντόντας της ΑΕΤ, επιχειρηματίας από Γερμανία αναλαμβάνει δύο προσθήκες από το πάνω ράφι

Με “όπλο” τον κόσμο την Κυριακή ο ΑΟΤ BC θέλει να πανηγυρίσει την άνοδο

Αύριο βράδυ το Diverso γιορτάζει 14 χρόνια ζωής με κορυφαία ραδιοφωνική παραγωγό και πολλές εκπλήξεις