Πλήγμα με Ιωάννου στoν ΑΟ Trikala Basket και σκέψεις για τον Αμερικάνο που θα αποκτηθεί

Ο τραυματισμός του Ιωάννου προκαλεί πονοκέφαλο στον ΑΟ Τρίκαλα Basket, καθώς πρόκειται για έναν από τους πρωτοκλασάτους παίκτες της φετινής ομάδας.

Ο ‘Ελληνας σέντερ,  είναι ακόμη άγνωστο το για πόσο καιρό θα παραμείνει εκτός δράσης, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ζημιά που θα τον αφήσει μακριά από τα παρκέ από 15 ημέρες έως και 2 μήνες.

Από κει και πέρα είχαμε τη λύση της συνεργασίας με τον Αμερικάνο, Ja’cor Nelson, καθώς ο καλαθοσφαιριστής δεν κατάφερε να ικανοποιήσει με την παρουσία του και έτσι οι ιθύνοντες της ομάδας σε συνεννόηση με το Θανάση Γιαπλέ αναζητούν τον αντικαταστάτη του.

Υπήρξε και μία σκέψη ο Αμερικάνος που θα έρθει να αγωνίζεται ως σέντερ, σε περίπτωση φυσικά που η ζημιά του Ιωάννου είναι σοβαρή και τον αφήσει για αρκετό καιρό εκτός.

‘Οπως και να έχει γίνεται από όλους η προσπάθεια ώστε το ρόστερ να μπορέσει να σταθεί με αξιώσεις στην απαιτητική Elite League.

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στο τουρνουά που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο κλειστό της Κατσιμήδου  στη μνήμη των Τάκη Παπαγεωργίου-Χρήστου Γκότα, με τη συμμετοχή και ομάδων της Basket League, όπως ο ΑΣ Καρδίτσας και ο Κολοσσός Ρόδου.

Related posts

Τα παιδιά, η πάλη και ……. ο ΑΠΣ Τρίκαλα !!!

Το Σάββατο 28/9 η παρουσίαση βιβλίου «Φωτεινές Γραφές» της Ευαγγελίας Μινάρδου Αδάμου

Επίσημο του Καρατάσιου στον ΑΟ Τρίκαλα