Πιθανό το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα κυπέλλου ερασιτεχνών ΑΟ Τρίκαλα-Κόρινθος

Το τραγικό δυστύχημα στο εργοστάσιο της “ΒΙΟΛΑΝΤΑ” έχει βυθίσει το νομό μας στο πένθος με το Δήμαρχο Τρικκαίων Νίκο Σακκά να εισηγείται τριήμερο δημοτικό πένθος.

Η παραπάνω εξέλιξη ενδέχεται να επηρεάσει και τη διεξαγωγή της αναμέτρησης κυπέλλου Ερασιτεχνών που είναι προγραμματισμένη για μεθαύριο Τετάρτη 28/1 και ώρα 14.30 στο δημοτικό στάδιο, ανάμεσα στον ΑΟ Τρίκαλα και την Κόρινθο.

Η ομάδα των Τρικάλων ως όφειλε απέστειλε αίτημα αναβολής της συγκεκριμένης αναμέτρησης στην ΕΠΟ, η οποία από την πλευρά της θα αποφασίσει για το αν θα το κάνει δεκτό, κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί.

Σε περίπτωση αναβολής το παιχνίδι αυτό θα οριστεί σε άλλη ημερομηνία, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Related posts

ΑΣ Μετέωρα: Ενίσχυση με Νάτσιουλα στα μετόπισθεν

Α.Ο Βαλτινού: Μισός αιώνας ιστορίας, αγώνων, θυσιών, επιτυχιών και περηφάνιας!

Οπτικά Βενδίστας στα Τρίκαλα: Bρείτε τα γυαλιά που αναδεικνύουν το δικό σας στυλ με όλα τα επώνυμα Brands(PICS)