Πήρε σημαντική νίκη στο ντέρμπι παραμονής με την Πηγή και “καπάρωσε” την 8η θέση η Κρύα Βρύση(PICS)

Στο ντέρμπι παραμονής της 21ης αγωνιστικής για την Α’ Ερασιτεχνική η Κρύα Βρύση επικράτησε με 1-0 του ΑΟ Πηγής στο Βασίλης Καρακίτσιος της Καλαμπάκας.

Το συγκρότημα του Γ. Πούλιου ήταν πιο ουσιαστικό και έδειξε ότι ήθελε περισσότερο το τρίποντο, με το οποίο έφτασε τους 19 βαθμούς και καπάρωσε οριστικά την 8η θέση, που μέχρι πριν λίγες ημέρες ήταν βέβαιο ότι οδηγεί σε παραμονή, ωστόσο, η ΕΠΣΤ προσφάτως ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει και αγώνας μπαράζ μεταξύ των όγδοων των δύο ομίλων, με τον ηττημένο υπό προυποθέσεις να υποβιβάζεται.

Οπότε η Κρύα Βρύση έκανε σήμερα τη δουλειά και κατά πάσα πιθανότητα ανανεώνει το εισιτήριο για την Α’ Ερασιτεχνική και τη νέα σεζόν.

Από την άλλη η Πηγή στο ματς της χρονιάς, όπου έπρεπε πάση θυσία να κερδίσει παρατάχτηκε με σημαντικές απουσίες, αλλά και κάποιους παίκτες τραυματίες να σφίγγουν τα δόντια, προκειμένου να αγωνιστούν.

Γνώρισε την ήττα και παράλληλα τον υποβιβασμό για τη Β’ Ερασιτεχνική, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι την επόμενη μέρα θα επιστρέψει δριμύτερη.

Στο αγωνιστικό μέρος η Πηγή απείλησε στο 11′ με τον Κοθρά, ενώ στο 18′ ο Γιαννάκης βρέθηκε απέναντι στον Λαφαζάνη πλασάροντας όμως άουτ.

Στο 44′ η Κρύα Βρύση είχε νέα μεγάλη φάση όταν ο Κοντοτόλης συνδυάστηκε με τον Νιαβή και τροφοδότησε τον Γιαννάκη ο οποίος από καλή θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λαφαζάνη.

Στο δεύτερο μέρος η Κρύα Βρύση κατάφερε να πετύχει το νικητήριο γκολ με τον Κοντοτόλη στο 68′ και το 1-0 έμεινε ως το τέλος του αγώνα.

Προς το φινάλε της αναμέτρησης η Πηγή είχε έπειτα από τρεις συνεχείς εκτελέσεις κόρνερ δημιούργησε τις προυποθέσεις να φέρει το ματς στα ίσια, αλλά δίχως αποτέλεσμα.

Διαιτητής ήταν ο Κ. Λεωνίδας με βοηθούς τους Μουστάκα και Μπερντέ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ (Γ. Πούλιος): Ζέρβας, Κορσάρι, Χριστοδουλόπουλος, Γιαννάκης (78′ Σταμούλης), Κοντοτόλης, Φορτούνης, Νιαβής (88′ Θώμος), Σ. Παπαγεωργίου (90′ Ζάρρας), Γ. Λιακόπουλος, Θ. Λιακόπουλος, Γ. Παπαγεωργίου.

ΠΗΓΗ (Α. Τσίγκας): Λαφαζάνης, Παπαθανασίου, Λάζος, Κουρκούνης, Πυκνάδας, Κ. Κοθράς, Τσέλιος, Αλεξίου (79′ Ζούρζος), Πατσιάς, Κερασιώτης, Α. Κοθράς.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Trikalascore από το παιχνίδι του Β. Καρακίτσιος:

 

Related posts

“Βόμβα” με Τριανταφύλλου στους Δαναούς

Η καταληκτική ημερομηνία ανάδειξης πρωταθλητών των ΕΠΣ και οι όμιλοι των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική

Κοντοτόλη: Να σταματήσει η λεηλασία του Ασπροποτάμου με την κατασκευή υδροηλεκτρικού σταθμού στην περιοχή Μηλιά/ Πολυθέα