Πήραν βαθμό στην Ελασσόνα τα Μετέωρα(PICS)

Τα Μετέωρα έφεραν ισοπαλία με σκορ 1-1 στην Ελασσόνα απέναντι στην τοπική ομάδα σε παιχνίδι που έγινε για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας για τον 3ο όμιλο.

Η Καλαμπακιώτικη ομάδα στάθηκε αρκετά καλά ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να ισοφαρίσει και πίεσε προς το τέλος του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη που ήταν και το ζητούμενο για να έχει ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή κατά την οποία πίεσαν και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 24′ με τον Σουγλή.

Από εκεί και πέρα τα Μετέωρα ισορρόπησαν το παιχνίδι, αλλά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου αν και προσπάθησαν δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Στο δεύτερο μέρος τα Μετέωρα ήταν καλύτερα και κατάφεραν στο 64′ να κερδίσουν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Βασίλης Αλμπάνης και ισοφάρισε σε 1-1.

Στα τελευταία λεπτά τα Μετέωρα πίεσαν αρκετά, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα και το παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο με σκορ 1-1.

Πολύ καλή η διαιτησία του Κουτρομάνου όπως και των βοηθών του, Παπαλίτσα και Καλογριανίτη της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Γούπος, Αθανασούλης (71′ Τσάτσος), Νταμπώσης, Σουγλής, Περτζιόνε (71′ Πετκολάι), Μουστάκας (83′ Καραμούλας), Γκαμπέτας, Φουρκιώτης, Λαζαρίδης (61′ Λαγός), Ματούλας, Καραγκούνης.

ΜΕΤΕΩΡΑ: Γκουλιώνης, Γεωργάκης, Γκόβαρης, Τσιαντούλας, Ρόμπος, Ψύρρας (84′ Π. Παπαευθυμίου), Τσιγαρίδας (67′ Μπαλτάς), Β. Αλμπάνης, Α. Αλμπάνης, Πολυζόπουλος (27′ λόγω τρ. Φωτίκας), Γερεντές (67′ Μαλάκος).

               

Sportskalampaka.gr

Related posts

ΚΔΑΠ Μάθηση: Εδώ όπου η μάθηση και η δημιουργική απασχόληση συνυπάρχουν αρμονικά

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων ΕΣΠΑ συναντήθηκε η Χρύσα Ντιντή

Σε περισσότερους από 145.000 νέους 18 και 19 ετών το Youth Pass 2024