Περνάει στο…παρασύνθημα ο Μαντζανάς και από βδομάδα θα συναντηθεί με τη διοικούσα επιτροπή

Εδώ και αρκετό καιρό είχαμε γράψει για το ενδιαφέρον του Παναγιώτη Μαντζανά, ο οποίος και μέσω συνεργατών του επιθυμεί να εμπλακεί και πάλι με τον ΑΟ Τρίκαλα.

Το ενδιαφέρον του Μαντζανά έγινε πλέον και επίσημο καθώς χθες είχε επικοινωνία με τον ‘Ακη Αναστασίου, από τον οποίο ζήτησε συνάντηση με τα μέλη της διοικούσας επιτροπής.

Η συνάντηση αυτή αναμένεται να πραγματοποιηθεί από βδομάδα και εκεί ο Τρικαλινός επιχειρηματίας θα ανοίξει τα χαρτιά του, όσον αφορά το πλάνο που έχει σε περίπτωση που αναλάβει τον ΑΟΤ.

Να σημειωθεί πάντως ότι ο Μαντζανάς φαίνεται διατεθειμένος να αποκτήσει πακέτο τον ερασιτέχνη και την πρώτη ομάδα.

Από κει και πέρα ο ‘Ακης Αναστασίου έχει μιλήσει και με τον εκπρόσωπο του Καγιούλη , Μπέκα , με τον οποίο επίσης αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να υπάρξει συνάντηση, ενώ γενικότερα οι επαφές θα συνεχιστούν με όσους επιθυμούν να εμπλακούν με την ομάδα και κυρίως με κάποιους Τρικαλινούς επιχειρηματίες.

Να σημειωθεί ωστόσο, ότι μετά τις όποιες συναντήσεις με τη διοικούσα επιτροπή, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δώσουν το παρόν στις 9/7 στο χώρο της συνέλευσης και των αρχαιρεσιών, όπου και ενώπιον των μελών θα κληθούν να αναλύσουν το πλάνο τους και εν συνεχεία θα προκύψει ψηφοφορία για να πάρει την ομάδα ο πιο κατάλληλος.

Related posts

Κλείνει στη Βίσλα Κρακοβίας ο Γιάννης Κιάκος

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα η εκδήλωση για τις εξετάσεις ζωνών που πραγματοποίησαν οι Pretorians του Harlem Fight Gym

O Zιάγκας στο τιμόνι της ΑΕ Κιλελέρ, πάει Ινδία ο Κατσάρας