Πέρασε από την ‘Αρτα ο Λεβαδειακός

Πέρασε από την Άρτα η ομάδα της Λιβαδειάς, επικρατώντας 2-0 του Καραϊσκάκη.

Με σκόρερ τους Μυτίδη στο 8’ και Μύγα στο 55’ ο Λεβαδειακός κέρδισε εκτός έδρας με 2-0 τον Καραϊσκάκης Άρτας στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ 2.

Η πρώτη καλή φάση σημειώθηκε στο 4’, όταν ο Συμελίδης με ωραία προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Σοϊλεμέζογλου. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ με τον Μυτίδη, ο οποίος με σουτ μέσα από μικρή περιοχή έγραψε το 0-1. Ο Νίλι στο 32′ έπιασε ένα εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ και ο Σοϊλεμέζογλου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Το 0-2 τελικό σημείωσε με κεφαλιά ο Μύγας στο 55’, μετά από εκτέλεση φάουλ του Βήχου. Ο Καραϊσκάκης απείλησε στο 62’ με πλασέ του Φελίπε και στο 68’ με σουτ του Δερμιτζάκη, όμως δεν κατάφερε να μειώσει.

Η ομάδα της Άρτας δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, ο Λεβαδειακός έδειξε την ανωτερότητά του και έφυγε με το διπλό από το γήπεδο των Αγίων Αναργύρων.

Συνθέσεις:

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Αργυρίου): Σοϊλεμέζογλου, Τάμπας, Παπανίκου, Φαν Ίπερεν, Χατζηδίμπας (83’ Φετεινίδης), Λόβριτς, Γαλεάδης (59’ Λουίς Φελίπε), Νταλακούρας (70’ Ρεμπάγκουκα), Δούμτσιος, Δεινόπαπας (83’ Μαραθωνίτης), Κορέλας (46’ Δερμιτζάκης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Αντωνίου): Γκέκας, Μύγας, Λιάγκας, Βήχος, Καραχάλιος, Μεχία, Κονέ, Πολέτο (84′ Θεοχάρης), Συμελίδης (84′ Μαρίνος), Νίλι (60’ Νίκας), Μυτίδης (73’ Τζιώρας).

Διαιτητής: Τσέτσιλας Κ. (Γρεβενών)

Βοηθοί: Μωυσιάδης, Φαλτάκας (Γρεβενών)

4ος: Τάσης (Ηπείρου)

Related posts

Αναλαμβάνει τον Αιολικό ο Θωμάς Γράφας

Παρελθόν από τον ΑΟ Τρίκαλα ο Καλτσάς

O Σαμολαδάς τεχνικός διευθυντής στην Αναγέννηση Καρδίτσας