Πέμπτη σερί ισοπαλία με παράπονα για τον ΑΟ Τρίκαλα

Στο δημοτικό στάδιο ο ΑΟ Τρίκαλα ήθελε να κλείσει με το δεξί τη χρονιά, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ‘Αρη Φιλιατών, αλλά τελικά οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Οι κυανέρυθροι και σε αυτό το παιχνίδι έμειναν σε μέτρια επίπεδα απόδοσης, δείχνοντας ξανά χτυπητές αδυναμίες στο δημιουργικό παιχνίδι, καθώς δεν έκαναν πολλές φάσεις, ενώ φάνηκε για μία ακόμη φορά η έλλειψη ενός ικανού σκόρερ.

Τα Τρίκαλα έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία, καθώς σε δύο περιπτώσεις στην επανάληψη δεν τους δόθηκε πέναλτι και βλέποντας το βίντεο, θα μπορούσε και στις δύο να είχε καταλογιστεί η εσχάτη των ποινών.

Τα Τρίκαλα έχασαν έτσι και άλλο έδαφος από την κορυφή και πλέον είναι λογικό να υπάρχει προβληματισμός , καθώς οι αγωνιστικές κυλούν και οι κυανέρυθροι όχι απλά δεν πιάνουν κορυφή, αλλά βλέπουν τους πρωτοπόρους να ανοίγουν συνεχώς τη διαφορά.

Παρά την εδαφική υπεροχή και την κατοχή μπάλας σε όλη τη διάρκεια του ματς, ο ΑΟΤ πλήρωσε την αδυναμία του στην τελική προσπάθεια. Οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» το στάδιο νωρίς, όταν στο 17’, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γώγου, ο Μπουέιγ με κεφαλιά νίκησε την άμυνα και τον Λαζαρίνα για το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΑΟΤ πίεσε ασφυκτικά. Στο 50’ ο Μηλιώτης είδε το σουτ του να σταματά στο δοκάρι, ενώ η ομάδα των Τρικάλων διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία του Λαμιώτη Παπακωνσταντίνου, υποστηρίζοντας πως δεν δόθηκαν δύο πέναλτι σε ανατροπές των Μηλιώτη (54’) και Σκόνδρα (55’).

Η ισοφάριση ήρθε τελικά στο 86’. Ο Αντερέμι ανατράπηκε εντός περιοχής στο 82’, με τον διαιτητή αρχικά να υποδεικνύει φάουλ στην γραμμή, αλλά τον βοηθό Ρίζο να διορθώνει την απόφαση υποδεικνύοντας την εσχάτη των ποινών. Ο Λαμπίρης ήταν ψύχραιμος από τα έντεκα βήματα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Μάλιστα, οι Τρικαλινοί στάθηκαν τυχεροί στις καθυστερήσεις, καθώς ο Μπλέτσας λίγο έλειψε να «κλέψει» τη νίκη για τον Άρη Φιλιατών, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.

ΑΟ Τρίκαλα (Νίκος Μπαδήμας): Λαζαρίνας, Γκερπεσιώτης, Λαμπίρης, Ίτσιος, Σκόνδρας, Ορφανός, Άνθης (65΄ Βασίλας), Ναζίμ (80′ Αντερέμι), Κατσαμάγκας, Παπαδάκος (46′ Ιορδανίδης), Μηλιώτης (72′ Σαμαντάς).

Άρης Φιλιατών (Δημήτρης Μουρούτης): Κωνσταντάκος, Μαστορίδης, Ντόντης, Πότσης, Μπουέιγ, Ρούμπης, Μπίκας, Γώγος (76′ Εμβραϊζόγλου), Φερεντίνος (90΄ Πασχάλης), Μπλέτσας, Μηντής (72′ Βρακάς).

Related posts

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας βράβευσε την αθλήτρια του ΖΕΥΣ Τρικάλων Μελιτίνη Γρηγορίου(PICS)

«Η Ελλάδα έχει αλλάξει εποχή» – Άρθρο του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου

Αποτελέσματα Β’ Ερασιτεχνικής(2ος όμιλος)