Παρουσίασσν το μεγάλο χορηγό τα Trikala Basket(PICS)

Το χορηγό φανέλας για τη νέα αγωνιστική περίοδο παρουσίασε το Σάββατο η Trikala Basket σε εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο Ananti City Resort
Τη συνεργασία της ομάδας με την Advent Technologies (δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη τεχνολογίας κυψελών καυσίμου ) χαιρέτισε κατ αρχή ο πρόεδρος της Trikala Basket Κώστας Σκρέτας εκφράζοντας και δημοσίως τις ευχαριστίες του στην εταιρία χροηγό και τον Διευθύντα σύμβουλο κ Γρηγορίου, στον οποίο παρέδωσε μια μπάλα με υπογραφές των αθλητών αλλά και μία φανέλα με το όνομά του.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης πραγματοποίησε η Τρικαλινή δημοσιογράφος ‘Όλγα Αντωνίου.
Από την πλευρά του ο κ. Γρηγορίου ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να προβεί στη συγκεκριμένη χορηγία, αποκαλύπτοντας την αγάπη του για το μπάσκετ που κρατάει εδώ και δεκαετίες.
Τη νέα εμφάνιση παρουσίασαν ο καλαθοσφαιριστής Γουάμπα και η αθλήτρια TKD Μαρία Τζέλη ενώ παρέστησαν αθλητές προπονητές φίλοι και παράγοντες της Trikala basket καθώς και προσκεκλημένοι εκπρόσωποι αυτοδιοίκησης: ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ Λάππας που απηύθυνε χαιρετισμό, η Εφη Λεβέντη και ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Χρήστος Ζαραμπούκας , ο πρόεδρος του Ασκληπιού Βασίλης Μπατσίλας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, καθώς και άλλοι υποψήφιοι, όπως και επί σειρά ετών χορηγών της ομάδας και γνωστός επιχειρηματίας Βασίλης Λαφαζάνης.
Με την ολοκλήρωση της παρουσίασης υπήρξε μπουφές για τους παρευρισκόμενους που είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, απολαμβάνοντας την όμορφη θέα.

Related posts

Αμετάκλητη η απόφαση Παρδάλη για αποχώρηση

Δήμητρα/Απόλλων: Στον τελικό και η Κ14!

Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής, έτσι παίρνουν τον τίτλο ΠΑΟΚ και ΑΕΚ