Παραίτηση Κολιτσιδάκη μετά την εξάρα από τον Εργοτέλη

Πληροφορίες του ThrakiSportS αναφέρουν ότι μετά την βαριά ήττα της ομάδας της Δόξας Δράμας από τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο της Κρήτης, ο Θανάσης Κολιτσιδάκης υπέβαλε την παραίτησή του στην διοίκηση της ομάδας.

Η παραίτηση αυτή, εφόσον επιβεβαιωθεί από το ρεπορτάζ τις επόμενες ώρες, έρχεται πριν τα δυο ματς της Δόξας Δράμας με την ομάδα τη Ξάνθης, στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι της ΑΜ-Θ. Δεν είναι γνωστό αν η παραίτηση αυτή θα γίνει δεκτή, καθώς είναι πολύ στενά τα χρονικά περιθώρια για ανεύρεση αντικαταστάτη ενώ επιπλέον σε γενικές γραμμές στην Δράμα η διοίκηση ήταν ευχαριστημένη από την δουλειά του παλαίμαχου αμυντικού.

Επιπλέον, όπως έχει αναφέρει σε προγενέστερο ρεπορτάζ του το ThrakiSportS, το 6-0 ως σκορ αδικεί ξεκάθαρα την ομάδα της Δράμας. Γεγονός είναι πάντως ότι η Δόξα θα έρθει στα δυο προσεχή ματς με την Ξάνθη με την ψυχολογία της ομάδας να βρίσκεται στο χειρότερο σημείο. Ωστόσο κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι η Δόξα Δράμας στα προηγούμενα δύο αναβληθέντα κόντρα στα προγνωστικά νίκησε τους τότε πρωτοπόρους Ιωνικό και Εργοτέλη…

Thrakisports.gr

Related posts

Αναλαμβάνει τον Αιολικό ο Θωμάς Γράφας

Παρελθόν από τον ΑΟ Τρίκαλα ο Καλτσάς

O Σαμολαδάς τεχνικός διευθυντής στην Αναγέννηση Καρδίτσας