Παραδοσιακή ταβέρνα Νιαβής: Το απίστευτο μαγαζί που κάνει θραύση στον ορεινό όγκο(PICS)

Με φθινοπωρινές πλέον καιρικές συνθήκες, αρκετός κόσμος θα βρεθεί και αυτό το Σαββατοκύριακο στα ορεινά του νομού μας, τα οποία έτσι και αλλιώς κάθε εποχή έχουν τη χάρη τους.

Πολλοί εξ’ αυτών θα επιλέξουν ως προορισμό τους το Νεραϊδοχώρι Τρικάλων, γνωρίζοντας ότι εκεί βρίσκεται ένα μαγαζί , το οποίο κάνει θραύση και είναι πασίγνωστο όχι μόνο στο νομό μας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Ο λόγος για την παραδοσιακή ταβέρνα Νιαβής, που σε όσους επιλέξουν αυτό το Σαββατοκύριακο  να περάσουν τις πύλες του, υπόσχεται ένα πλήρες πακέτο, διασκέδασης, χαλάρωσης και φυσικά υψηλής γαστρονομίας.

Σε ένα όμορφο περιβάλλον έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις το ειδυλλιακό τοπίο, με απίστευτη θέα στην οροσειρά της Πίνδου, χαλαρώνοντας με την παρέα σου και να γευτείς μοναδικές σπεσιαλιτέ.

Δοκιμάστε αγριογούρουνο πρασοσέλινο, αγριογούρουνο κρασάτο, στιφάδο ελάφι και ζαρκάδι κοκκινιστό.

Συνδυάστε τα με φρέσκιες σαλάτες και μοναδικά ορεκτικά, αλλά και ντόπιο κρασάκι που τραβιέται μιας και ο καιρός δρόσισε για τα καλά.

‘Ενα πραγματικά απίστευτο, θαλπωρικό σκηνικό που θα σε εντυπωσιάσει και είναι δεδομένο ότι φεύγοντας από την παραδοσιακή ταβέρνα Νιαβής θα σκέφτεσαι το πότε θα ξαναπάς…

Τηλ. επικονωνίας για κρατήσεις: 24340 91201 και 6984430125 .

 

Related posts

Τα παιδιά, η πάλη και ……. ο ΑΠΣ Τρίκαλα !!!

Το Σάββατο 28/9 η παρουσίαση βιβλίου «Φωτεινές Γραφές» της Ευαγγελίας Μινάρδου Αδάμου

Επίσημο του Καρατάσιου στον ΑΟ Τρίκαλα