Παπαευθυμίου, Γρίβας μπαίνουν στη διοίκηση των Αμπελακίων και αναλαμβάνουν νευραλγικά πόστα

Στελεχώνεται δυνατά σε διοικητικό επίπεδο η ομάδα των Αμπελακίων, ενόψει της εκ νέου συμμετοχής της στο πρωτάθλημα Β’ Ερασιτεχνικής, τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο υπεύθυνος του τμήματος Κώστας Γεωργομάνος, ήρθε σε συμφωνία με δύο αξιόλογα ποδοσφαιρικά στελέχη, τα οποία μπαίνουν σε διοικητικό επίπεδο, αλλά παράλληλα με τις γνώσεις τους, μπορούν να βοηθήσουν τα μέγιστα την ομάδα, ώστε να πετύχει τους στόχους της.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Παπαευθυμίου που και πέρυσι στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος είχε αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή συνεχίζει στα Αμπελάκια, ενώ μάλιστα θα έχει ακόμη περισσότερες αρμοδιότητες.

Παράλληλα, ο πολύπειρος τεχνικός Γιάννης Γρίβας με παρουσία πάρα πολλών ετών στα γήπεδα του νομού εισέρχεται και αυτός στην ομάδα  των Αμπελακίων και σίγουρα μπορεί να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του στους ποδοσφαιριστές, διπλα φυσικά στον προπονητή Χρήστο Πράπα.

Η ομάδα των Αμπελακίων που πέρυσι τερμάτισε στη δεύτερη θέση του 1ου ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής είναι δεδομένο ότι και τη νέα σεζόν θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους και για το λόγο αυτό αναμένεται και η ανάλογη μεταγραφική ενίσχυση προσεχώς.

Related posts

Aπίστευτος γύρος, μοναδικές λιχουδιές στο Fast Food Johny’s(PICS)

Θρήνος για τον Τρικαλινό Dj Βασίλη Παπακωνσταντίνου-“‘Εφυγε” μόλις στα 56 του

Επτά ακόμη δυνατές προσθήκες στο Δ.Σ των Αμπελακίων