Πανικός στα “Μεζεδοκαμώματα”, δεν πέφτει καρφίτσα κάθε βράδυ στο δημοφιλές ταβερνείο της πόλης(PICS)

Η επιστροφή των περισσότερων συμπολιτών μας από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, έφερε αυτομάτως και πολύ περισσότερο κόσμο στα παλιά Μανάβικα.

Η ταβέρνα τα “Μεζεδοκαμώματα” παίζει και πάλι σε πολύ δυνατούς ρυθμούς με παρέες κάθε ηλικίας να γεμίζουν κάθε βράδυ ασφυκτικά το δημοφιλές ταβερνείο της πόλης μας.

Το κέφι περισσεύει, με τους θαμώνες του ταβερνείου να έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικές σπεσιαλιτέ που έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο το κομμάτι της γαστρονομίας, φρέσκιες, δροσερές σαλάτες και άφθονες μπύρες ή παγωμένο κρασάκι.

Δεν είναι όμως μόνο αυτοί οι λόγοι που οι Τρικαλινοί επιλέγουν “Μεζεδοκαμώματα”, αλλά επιπροσθέτως το πολύ όμορφο φιλικό περιβάλλον και το team του μαγαζιού που παρέχει την καλύτερη δυνατή φιλοξενία.

Και φυσικά στα “Μεζεδοκαμώματα” παίζουν πάντα οι καλύτερες τιμές της αγοράς.

Οι παρακάτω εικόνες είναι χαρακτηριστικές:

 

Related posts

Τεράστια επιτυχία εκλεγεται και ο Θεμελης Κωστας πανελλαδικά με την ΔΑΚΕ στο Διοικητικο Συμβουλιο

Στα 10 γκολ σταμάτησε η Μικτή Κ14 της ΕΠΣΤ κόντρα στα Γρεβενά, νίκη και για την Κ16

ΖΕΥΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Μικροί αθλητές, μεγάλες στιγμές στο BABY CUP VOLOS(PICS)