Πανέτοιμος για το ντέρμπι και ο “Βράχος”

Η ομάδα του Καστρακίου ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία της για το επερχόμενο τοπικό ντέρμπι απέναντι στα Μετέωρα που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμπάκας το ερχόμενο Σάββατο.

Το παιχνίδι θα είναι για την 5η αγωνιστική του β’ ομίλου της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας κι αναμένεται -καιρού επιτρέποντος- να συγκεντρώσει αρκετό κόσμο στις κερκίδες.

Ο Θεόδωρος Καραγιάννης και ο Λεωνίδας Σακελλαρίδης προπόνησαν την ομάδα τους κανονικά παρά τα προβλήματα του καιρού των τελευταίων ημερών και σήμερα έγινε η τελευταία προπόνηση της εβδομάδας πριν από το ματς του Σαββάτου.

Το Καστράκι μετά την ισοπαλία με το Κεφαλόβρυσο στο πρώτο του φετινό παιχνίδι αμέσως μετά σημείωσε 2 σερί νίκες κι αυτό το σερί θέλει να το διευρύνει στο επόμενο ματς.

Προβλήματα τραυματισμού δεν υπάρχουν στο Καστράκι οπότε η τεχνική του ηγεσία θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Sportskalampaka.gr

Related posts

Σακκάς: “Ως Δήμος έχουμε στείλει εμπεριστατωμένη μελέτη για το γήπεδο, δυστυχώς δε βάζουμε εμείς τα χρήματα”

Η Λυγαριά στο επίκεντρο για το μεγάλο χορό του Απόλλωνα, την άλλη Παρασκευή

ΑΟ Σαραγίων: Σε αίνιγμα για δυνατούς λύτες η επόμενη ημέρα