Παίζει δυνατή “μπάλα” στο Πήλιο ο “Μουφ” με φίρμες του καλλιτεχνικου και αθλητικου χώρου

Το αδιαχώρητο επικρατεί αυτό τον καιρό στο γραφικό χωριό του Αι Γιάννη στο Πήλιο με πολύ κόσμο από κάθε σημείο της χώρας, αλλά και πολλούς τουρίστες να το επιλέγουν για τις διακοπές τους.

Στον Αι Γιάννη ως γνωστόν λειτουργεί εδώ και χρόνια η γνωστή ταβέρνα Pelion Plaza, ένα μαγαζί που ειδικά τα τελευταία χρόνια γνωρίζει μεγάλες πιένες, ενώ αυτό τον καιρό καθημερινά “πυροβολάει” από κόσμο, με τον πρόεδρο της Θύελλας Μεγαλοχωρίου, Νίκο Γεροκώστα, να έχει βάλει το λιθαράκι του στη συνταγή της επιτυχία.

Ο Μουφ έχει τον τρόπο να προσελκύει κόσμο στο μαγαζί του με πολυετή εμπειρία στο χώρο, ενώ παράλληλα έχει τη δυνατότητα να συναντά στο Pelion Plaza αρκετούς επώνυμους του αθλητικού και του καλλιτεχνικού χώρου.

‘Οπως ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Σειταρίδης που βρέθηκε στο εν λόγω μαγαζί απόλαυσε την υπέροχη κουζίνα και παράλληλα τα είπε με το Μουφ.

Πριν λίγες μέρες το κατώφλι του Pelion Plaza πέρασε ο Γιώργο Δουδουμης, πρώην πρόεδρο του Οπούντιου Μαρτίνου στη Γ’ Εθνική.

Μάλιστα, ο Μουφ έκλεισε και σημαντικό Deal μαζί του, καθώς θα είναι από τους χορηγούς της Θύελλας Μεγαλοχωρίου .Και θα στείλει μια εμφάνιση και Δέκα μπάλες αγώνα.

Στο Pelion Plaza βρέθηκε τις προάλλες και ο γνωστός Τρικαλινός αστυνομικός και τεχνικός του Απόλλωνα Λυγαριάς Νίκος Κακουσιος που επίσης εντυπωσιάστηκε από τη φιλοξενία του μαγαζιού.

Related posts

ΚΔΑΠ Μάθηση: Εδώ όπου η μάθηση και η δημιουργική απασχόληση συνυπάρχουν αρμονικά

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων ΕΣΠΑ συναντήθηκε η Χρύσα Ντιντή

Σε περισσότερους από 145.000 νέους 18 και 19 ετών το Youth Pass 2024