Π.Ο Γόμφων: Νέα πεντάδα ανανεώσεων

Με το σύνθημα «Συνεχίζουμε μαζί!», ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Γόμφων δείχνει πως η νέα αγωνιστική σεζόν θα στηριχθεί στη συνέχεια, τη συνοχή και το οικογενειακό κλίμα που χαρακτηρίζει τον σύλλογο.
Ο Π.Ο. Γόμφων, που θα αγωνιστεί και τη νέα περίοδο στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Τρικάλων, ανακοίνωσε την παραμονή πέντε ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της ομάδας και τη σεζόν 2026-2027.
Πρόκειται για τους:
Τάσο Καραχάλιο
Ηλία Κακάβα
Θωμά Βαμπουλά
Θάνο Γιώτα
Αρίστο Σταυράκη
Πέντε παίκτες που αποτελούν μέρος του κορμού της ομάδας και αναμένεται να προσφέρουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο, έχοντας ως κοινό στόχο μια καλή και ανταγωνιστική παρουσία.
Η διοίκηση του Π.Ο. Γόμφων συνεχίζει παράλληλα τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας σεζόν, με το μήνυμα του συλλόγου να είναι ξεκάθαρο:
Ένα χωριό, μία ομάδα, μία οικογένεια! 🟡⚫
Οι Γόμφοι ετοιμάζονται για μια ακόμη σεζόν με φιλοδοξίες, ενότητα και διάθεση για δουλειά, θέλοντας να κάνουν ακόμη ένα βήμα μπροστά στο τρικαλινό ποδόσφαιρο

Related posts

Ηρακλής Ζάρκου: Τη Δευτέρα η έναρξη της προετοιμασίας

Η Τρικαλινή Ζύμη φέρνει την παράδοση στο ψυγείο του καταστήματός σας!

ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ: ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΟΡΑΣΗ