Π.Ο Φήκης: Πρόθεση να μείνει ο προπονητής και όλος ο κορμός

Στον ΠΟ Φήκης έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, που θα βρει την ομάδα για Τρίτη σερί σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορία.
Οι κόκκινοι προέρχονται από μία άκρως επιτυχημένη χρονιά, που είχε ως αποτέλεσμα την εύκολη παραμονή στην κατηγορία και παράλληλα την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΤ για πρώτη φορά στην ιστορία τους.
Οι διοικούντες του σωματείου επιθυμούν και η επόμενη χρονιά να έχει τον ίδιο παρονομαστή και αν γίνεται να ανέβουν ένα ακόμη σκαλοπάτι.
Για το λόγο αυτό, φαίνεται ότι έχουν καταλήξει στην παραμονή του Νίκου Μανούρα στην τεχνική ηγεσία του σωματείου, καθώς ο νεαρός τεχνικός είναι γεγονός ότι παρουσίασε έργο το διάστημα που κοουτσάρισε μόνος την ομάδα, αλλά και όταν ήταν δίπλα στον Τάκη Ρούσσα.
‘Ετσι λοιπόν , η ανανέωση της συνεργασίας με το Μανούρα θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιη και λογικά δε θα αργήσει και να ανακοινωθεί.
Από κει και πέρα, όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό, επιθυμία των ιθυνόντων της ομάδας αποτελεί και εδώ το να παραμείνει σχεδόν όλος ο κορμός που έφερε τις φετινές επιτυχίες.
Είναι γεγονός ότι η Φήκη έχει στις τάξεις της ιδιαίτερα ικανούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές για τα δεδομένα της κατηγορίας.
Λογικά θα μείνουν όλοι, με εξαίρεση κάποιους φοιτητές που θα αποχωρήσουν από τα Τρίκαλα, ή κάποιους που για το Χ λόγο δε θα τα βρουν στις διαπραγματεύσεις.
Από κει και πέρα, θα γίνουν σίγουρα και τουλάχιστον 3-4 ποιοτικές προσθήκες που θα δώσουν το κάτι παραπάνω τη νέα σεζόν , προκειμένου όπως προαναφέραμε οι «κόκκινοι» να μπορέσουν να ανέβουν ένα ακόμη σκαλοπάτι.

Η καταλυτική βοήθεια μέσω των χορών

Στην ομάδα της Φήκης έχουν τον τρόπο να πραγματοποιούν επιτυχημένες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, από τις οποίες έχουν τη δυνατότητα να βάζουν και κάποια χρήματα στα ταμεία τους, που είναι υπερπολύτιμα στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε.
Η χοροεσπερίδα του που πραγματοποιήθηκε την 21η Μαίου παρουσίασε τρομακτική επιτυχία, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβει και με τη νέα εκδήλωση της ομάδας που θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα στις αρχές του Αυγούστου.

Related posts

Αμετάκλητη η απόφαση Παρδάλη για αποχώρηση

Δήμητρα/Απόλλων: Στον τελικό και η Κ14!

Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής, έτσι παίρνουν τον τίτλο ΠΑΟΚ και ΑΕΚ