‘Οταν μιλάμε για πλακάκια και είδη υγιεινής στα Τρίκαλα εννοούμε: Αφοί Καραγκούνη(PICS)

Το να ξεχωρίζεις σε έναν τομέα και να κερδίζεις συνεχώς την εμπιστοσύνη των ανθρώπων είναι κάτι δύσκολο, καθώς θα πρέπει να κάνεις τη διαφορά, ρίχνοντας στο τραπέζι συνεχώς καινοτόμες ιδέες.

Αυτό ισχύει για τη γνωστή εταιρεία Αφοί Καραγκούνη που εδώ και πάνω από 40 χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα της πώλησης πλακακίων και ειδών υγιεινής.

Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρησή, που όλα τα μέλη της εργάζονται συνεχώς ώστε να παρέχουν στην εκλεκτή και πολυάριθμη πελατεία τους νέες πρωτοποριακές προτάσεις που θα κάνουν το κάθε σπίτι ή κατάστημα ή το χώρο εργασίας να ξεχωρίζει με ιδέες βγαλμένες από το μέλλον.

Για το λόγο αυτό η εταιρεία Αφοί Καραγκούνη έχει ταυτιστεί στα Τρίκαλα με την πώληση πλακακίων και ειδών υγιεινής και όταν κάποιος αναζητά κάτι ποιοτικό και εντυπωσιακό το μυαλό του πηγαίνει στην εν λόγω επιχείρηση.

Επισκεφθείτε το καταστημα των Αφων Καραγκούνη και δείτε τα εντυπωσιακά εκθέματα, από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως.

Ο εκ των υπευθύνων της επιχείρησης κ. Μπάμπης Καραγκούνης φροντίζει συνεχώς να ανανεώνει την γκάμα των συμφωνιών με τις πιο προηγμένες εταιρείες και να φέρνει ότι πιο σύγχρονο και πολυτελές υπάρχει.

Διαπιστώστε το ιδίοις όμμασι στις παρακάτω εικόνες που παρουσιάζουν μερικά από τα εντυπωσιακά προιόντα που διατίθενται.

Με ένα πέρασμα από την έκθεση θα ενημερωθείτε λεπτομερώς για τα πάντα.

Θα μας βρείτε:

ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΤΕΡΜΑ
Τρίκαλα, Τ.Κ. 42132

Τηλέφωνο 1: +30 2431 075004
Τηλέφωνο 2: +30 2431 032420

FAX: +30 24310 33307

karagounisbros@gmail.com

      

Related posts

Φιλική νίκη με καλή εμφάνιση για τον ΑΟ Τρίκαλα Basket στη Λαμία

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας στην Α’ Ερασιτεχνική

To Kick Boxing κερδίζει τη νεολαία των Τρικάλων, με τη συμβολή του προπονητή Φώτη Γεωργόπουλου(PICS)