‘Οσοι μιλούν φέτος για ντροπή ας διαβάσουν αυτό…

Εδώ και καιρό, αλλά κυρίως μετά το παιχνίδι με τα Χανιά, με έκπληξη, μεταξύ των δεκάδων σχολίων εποικοδομητικής κριτικής φιλάθλων για την ομάδα, διάβασα στα social media και ορισμένους να κάνουν λόγο για ντροπή και ξεφτίλα.

Τα σχόλια αυτά, συνεχίστηκαν και χθες και στους συγκεκριμένους ανθρώπους θα ήθελα να υπενθυμίσω μερικές στιγμές πραγματικής ντροπής που βιώσαμε όλοι τα προηγούμενα χρόνια.

Στιγμές που είναι αλήθεια ότι ταπείνωσαν το όνομα του ιστορικού Α.Ο Τρίκαλα και στιγμές όπου κάθε άλλο παρά ασκήθηκε δριμεία κριτική στους υπεύθυνους, καθώς ορισμένοι από όσους τώρα κράζουν τους πάντες , τότε αποτελούσαν μέρος του συστήματος.

‘Οπως για παράδειγμα η πτώση της ομαδας για πρώτη φορά στο περιφερειακό πρωτάθλημα το 2003, έπειτα από σωρεία διοικητικών λαθών.

‘Η η έξυπνη επιχειρηματική κίνηση που το 2007 έφερε την ομάδα εκ νέου στη Δ’ Εθνική κατηγορία.

Ο αποκλεισμός στο κύπελλο ΕΠΣΤ από τα συμπαθέστατα σωματεία του Βαλτινού και των Παραληθαίων.

Ο υποβιβασμός της ομάδας στη Δ’ Εθνική λόγω πλαστής εγγυητικής και εν συνεχεία τα δυσβάσταχτα χρέη που ανάγκασαν τον ιστορικό Α.Ο Τρίκαλα να αγωνιστεί στη σίτα της Β’ Ερασιτεχνικής.

Χρέη τα οποία υποχρέωσαν τον Α.Ο Τρίκαλα δις να αγωνιστεί με τα ΑΦΜ των  σωματείων του Πετρωτού και του Φλαμουλίου.

‘Εχοντας προσωπικά βιώσει όλες τις παραπάνω καταστάσεις και δεκάδες συνελεύσεις σε πνευματικά κέντρα και επιμελητήρια έχω να πω το εξής: Σίγουρα δεν αποτελεί ντροπή το να αγωνιζεσαι στη Β’ Εθνική κατηγορία, ακόμη και αν παλεύεις για τη σωτηρία σου.

Σίγουρα δεν αποτελεί ντροπή το να μη χρωστάς πουθενά μετά από πολλά χρόνια και να έχεις ένα καθαρό ΑΦΜ.

‘Οσοι θεωρούν ντροπή τη φετινή χρονιά για τον Α.Ο Τρίκαλα, ακόμη και με την άσχημη τροπή που πήρε στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της SL2, ας διαβάσουν όλα τα παραπάνω και μετά ας αναλογιστούν ποια είναι η πραγματικότητα.

Υ.Γ: Εννοείται ότι εάν η ομάδα καταφέρει φέτος να υποβιβαστεί θα αποτελέσει μία μαύρη σελίδα για την ιστορία της και ο γράφων θα είναι ο πρώτος που θα ασκήσει κριτική στους πάντες.

Προς το παρόν όμως οφείλουμε όλοι να βοηθήσουμε ώστε να σωθεί η χρονιά, κάνοντας εποικοδομητική κριτική, αλλά και στηρίζοντας όσους θα προσπαθήσουν να φέρουν σε πέρας στη συνέχεια το στόχο της παραμονής.

Related posts

Κοντοτόλη: Να σταματήσει η λεηλασία του Ασπροποτάμου με την κατασκευή υδροηλεκτρικού σταθμού στην περιοχή Μηλιά/ Πολυθέα

Θανάσης Λιούτας: Δημοσιεύθηκε η απόφαση για το 2% για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση – Τα δικαιολογητικά και η διαδικασία

ΚΔΑΠ Μάθηση: Εδώ όπου η μάθηση και η δημιουργική απασχόληση συνυπάρχουν αρμονικά