‘Οσα είδαμε στο πρώτο φιλικό του ΑΟ Τρίκαλα στη Λάρισα

Το να βγάλεις αρκετά συμπεράσματα για μία ομάδα από το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της είναι κάτι πολύ δύσκολο και προφανώς μόνο ο προπονητής μπορεί να το κάνει με σιγουριά.

Οπότε, αναφορικά με το τεστ του ΑΟ Τρίκαλα στη Νεάπολη και τη φιλική ισοπαλία με τον Ηρακλή Λάρισας, καλό θα ήταν να πούμε απλά κάποια πράγματα που είδαμε γενικά, ορισμένα που μας άρεσαν και ορισμένα που χρειάζονται βελτίωση.

Κατ’ αρχήν, ξεκινώντας το σχολιασμό θα πρέπει να επισημάνουμε για μία ακόμη φορά ότι η ομάδα που παρατάχτηκε την Τετάρτη στη Λάρισα είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό ο περσινός ΑΟ Τρίκαλα. Για την ακρίβεια είναι η περσινή ομάδα κατά τα 8/11, με τους Γκέκα, Ισαακίδη και Μυστρίδη να αποτελούν τα νέα πρόσωπα.

Ξεκινώντας από εκείνους, ο Γκέκας σε 1-2 φορές που κλήθηκε να δείξει τα αντανακλαστικά του, το έκανε σωστά. Δεν ευθύνεται για το πρώτο τέρμα του Ηρακλή, φέρει ευθύνη για το δεύτερο τέρμα, αλλά δεν είχε και καλή ορατότητα στο πανέμορφο γκολ που σημείωσαν οι Ηρακλειδείς.

Ο Ισαακίδης έδειξε από νωρίς να προσαρμόζεται με τη νέα του ομάδα, έχοντας αρκετά καλή παρουσία και ανασταλτικά, αλλά και επιθετικά και προφανώς θα είναι παίκτης που θα έχει θέση στην αρχική εντεκάδα.

‘Οσον αφορά το Μυστρίδη έδειξε ότι θέλει ακόμη δουλειά, αλλά και εκείνος προφανώς και μπορεί να βοηθήσει.

Από τους υπόλοιπους 8 της αρχικής εντεκάδας  ο Γιάννης Σκόνδρας είχε μεστή παρουσία, όντας ο μοναδικός που αγωνίστηκε και τα 90 λεπτά με σταθερή απόδοση.

Ο νεαρός Κωστόπουλος ξεχώρισε δίνοντας πολλές μάχες και δικαιώνοντας τον Σνούι που τον χρησιμοποίησε σχεδόν σε όλο το ματς.

Ο Χάρης Σιαμαντάς είχε το γκολ αλλά και γενικότερα βοήθησε πάρα πολύ παίζοντας είτε στην αριστερή , είτε στη δεξιά πτέρυγα και δημιουργώντας και φάσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Ο Νίκος Σκόνδρας και εκείνος είχε αρκετά καλή παρουσία , χάνοντας κάποιες ευκαιρίες να σκοράρει και είναι δεδομένο ότι θα αποτελέσει και φέτος την αιχμή του δόρατος στην επίθεση των κυανέρυθρων.

Ο Θέμης Αλεξίου ήταν ιδιαίτερα κινητικός, είχε το δοκάρι και έδειξε και εκείνος αρκετά καλά στοιχεία, όπως και ο Θοδωρής Λουκάς βοήθησε , κερδίζοντας αρκετές μονομαχίες στο κέντρο και τροφοδοτώντας με μπαλιές τους επιθετικούς της ομάδας.

Αναφορικά τώρα με τους νεαρούς παίκτες που ο Σνούι χρησιμοποίησε στο τρίτο και τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης, θα ξεκινήσουμε από τον πορτιέρο Ορέστη Λαζαρίνα, ο οποίος 2-3 φορές που χρειάστηκε να επέμβει το έκανε άριστα, δείχνοντας ότι αποτελεί όντως ένα ταλέντο και σίγουρα θα είναι το Νο.2 όσον αφορά τους πορτιέρο της ομάδας, πίσω από τον Γκέκα.

Καλή παρουσία είχε και ο Στεφάνου που από τα αριστερά συνεργάστηκε ουκ ολίγες φορές με τον Κωστόπουλο και άλλους παίκτες δείχνοντας ότι έχει την ποιότητα για τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Τέλος, ο νεαρός Σολομωνίδης , ο οποίος δεν έχει αποκτηθεί ακόμη ήταν δραστήριος, έχει θράσος και τσαγανό και μέσα από τη δουλειά, εάν τελικώς ανακοινωθεί θα μπορέσει να δώσει λύσεις.

*Ο Μάικ Σνούι έδειξε ότι έχει ξεχωρίσει μία εντεκάδα, την οποία πιθανώς θα δούμε να ξεκινάει και στα επίσημα ματς και αυτό φαίνεται απ’ το ότι οι πρώτες αλλαγές του Ολλανδού πραγματοποιήθηκαν από το 60′ και μετά.

Related posts

Τα παιδιά, η πάλη και ……. ο ΑΠΣ Τρίκαλα !!!

Το Σάββατο 28/9 η παρουσίαση βιβλίου «Φωτεινές Γραφές» της Ευαγγελίας Μινάρδου Αδάμου

Επίσημο του Καρατάσιου στον ΑΟ Τρίκαλα