Ορκίστηκε ξανά Δήμαρχος ο Σπύρος Αγναντής και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φαρκαδόνας(PICS)

Σε μια σεμνή και λιτή τελετή, ορκίστηκαν ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Σπύρος Αγνατής  και τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, που αναλαμβάνουν καθήκοντα από 1/1/2024.

Όπως κατέγραψε το trikalaopinion.gr οι νεοεκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι, Τοπικοί Σύμβουλοι του δήμου Φαρκαδόνας έδωσαν τον προβλεπόμενο όρκο στο Ιερό Ευαγγέλιο πρωτοστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης κ.κ. Χρυσοστόμου.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Τρίκκης ευχήθηκε στο Δήμαρχο και στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καλή επιτυχία στο έργο τους, επισημαίνοντάς να εκτελούν τα καθήκοντά τους πάντα με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών.

Στη σύντομη ομιλία του, ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Σπύρος Αγναντής τόνισε: «Με τη δύναμη της ψήφου του ο λαός του Φαρκαδόνας μας έδωσε εντολή να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε όλοι μαζί πριν λίγα χρόνια. Συνεχίζουμε λοιπόν, όλοι μαζί, χωρίς νικητές και ηττημένους, πιστεύοντας ότι όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα.   

Στην τελετή της ορκωμοσίας παρευρέθηκαν η νέα αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρύσα Ντιντή, ο δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, ο δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας και ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης.

Πηγή-φωτό: Τrikalaopinion.gr

                                                

 

Related posts

Και στη Φιλιππούπολη λόγω Ολυμπιακού Βόλου ο Χρήστος Σακελλαρίου

Μανιάτης – Φαμίσης μαζί στους αγώνες

To σήκωσε μπροστά σε 50χιλιάδες οπαδούς του ο ΠΑΟΚ